Cu ajutorul celui mai mai iubit şi respectat fiu al municipiului SUCCES DEPLIN PE TOATE PLANURILE PENTRU ECHIPA ORĂŞENEASCĂ DE VOLEI CSM Târgovişte – „U” Cluj 3-1 (20-25, 25-23, 25-20, 25-18) – s-a jucat la Cluj

Mihai ROŞOIU

CSM Târgovişte a luptat eroic pentru a obţine trei puncte esenţiale în cursa pentru careul de aşi al primei divizii de volei feminin. Lipsita de prezenţa slovacei Hroncekova, accidentata şi indisponibila pentru restul sezonului, echipa dâmboviţeana a dovedit caracter, dar mai ales forţa mentala, reuşind, înca o data, sa revina pe tabela de marcaj.
Nu ştim daca preşedintele Ciprian Prisacaru le-a însoţit pe fete în aceasta deplasare de foc, dar indiferent de decizia iubitului conducator, spiritul sau razboinic şi dorinţa sa neţarmurita de victorie s-au regasit şi în atitudinea eroicelor noastre voleibaliste, semn ca legatura dintre echipa şi lider depaşeşte bariera normalului.
Discuţiile de lucru pe care iubitul Ciprian Prisacaru le-a avut, în nenumarate rânduri, atât cu tovaraşele componente ale echipei de volei, cât şi cu oamenii muncii, care se ocupa de pregatirea tehnica şi fizica a acestei minunate formaţii, şi-au aratat roadele, clubul oraşenesc Târgovişte reuşind sa câştige pe terenul imperialistelor din vestul ţarii.
Nici nu mai conteaza ca adversara era penultima în clasament, taria de caracter a întregii echipe din Târgovişte completata de inteligenţa şi daruirea puse în slujba binelui de catre Ciprian Prisacaru, farul calauzitor al clubului, au facut posibil acest minunat rezultat.
Pentru CS Municipal meciurile din sezonul regulat s-au terminat. Urmeaza marile lupte din play-off. Acolo va fi mai greu, dar cu multa munca şi dorinţa de a atinge noi culmi ale performanţei la Târgovişte, aceste jucatoare vor izbândi. Bineînţeles, alaturi de ele se va afla mereu el. Marele Erou între eroii neamului târgoviştean, ilustru conducator de club, stralucita personalitate a lumii contemporane, înflacarat luptator pentru libertatea, independenţa şi prosperitatea sportului dâmboviţean. Ciprian Prisacaru.
P.S. Pentru ca nu deţinem fotografii de la faţa locului, va oferim o imagine rara cu Luceafarul sportului târgoviştean, eminent conducator în plina activitate consacrata înfloririi clubului, formarii sportivului de tip nou, constructor conştient şi devotat al societaţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SE ŞTIU ECHIPELE CALIFICATE IN PLAY-OFF

CSM Lugoj s-a impus fără mari probleme la Târgu Mureş, scor 3-0, şi astfel s-a distanţat la patru puncte de Dinamo, ocupanta locului 7, în clasamentul Diviziei A1 la volei feminin. Asta înseamnă că indiferent de rezultatul meciului dintre Dinamo şi Ştiinţa Bacău, programat luni, Lugojul este echipa care va […]