Published On: mar, mai 14th, 2019

CSŞ TÂRGOVIŞTE, ÎNCĂ UN EŞEC DUR LA FOTBAL FEMININ

nichiduta.ro

Liga I la fotbal rezervată fetelor a programat miercuri, 8 mai, ultima etapă a sezonului regular. Miza a fost una uriaşă, un loc în play-off. Pentru ultimele două locuri rămase vacante s-au luptat, de la distanţă, trei formaţii: Fortuna Becicherecu Mic, Vasas Femina Odorheiu Secuiesc şi Heniu Prundu Bârgăului.
Primele două, Fortuna şi Vasas, depindeau doar de ele, în timp ce Heniu trebuia, în cazul în care se impunea la Alexandria, să aştepte un pas greşit al contracandidatelor. Gruparea din Prundu Bârgăului s-a impus la limită, 2-1, iar pasul greşit a fost făcut de formaţia Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, învinsă în deplasare cu un surprinzător 4-0 de Universitatea Galaţi.
„Calificarea în play-off reprezintă o mare performanţă pentru noi, o imensă satisfacţie. Am crezut în această calificare, deşi în ultima etapă nu mai depindeam doar de noi. Am îmbătrânit zece ani în acest ultim sezon! Revenirea s-a petrecut după meciul pierdut în deplasare cu Fair Play, în etapa a 12-a. Le cunosc bine pe fete, le ştiu potenţalul, tocmai de aceea le-am spus că dacă vor performanţă din acel moment nu trebuie să mai cedeze în faţa nimănui. A urmat un egal cu Fortuna Becicherecu Mic, apoi doar victorii, cinci consecutive. O spun din nou, ştiam că avem nevoie şi de noroc”, a declarat Călin Svoboda, antrenorul principal al echipei Heniu Prundu Bârgăului.
Fortuna Becicherecu Mic, una dintre revelaţiile actualui sezon, nu a avut niciun fel de probleme în confruntarea de pe teren propriu cu CSŞ Târgovişte, ultima clasată, de care a trecut cu 5-0.
„U” Olimpia Cluj, echipa care domină fotbalul românesc în ultimul deceniu, a evoluat în această ultimă etapă pe teren propriu în compania formaţiei Independenţa Baia Mare. Echipa pregătită de Ioana Bortan a câştigat clar, scor 6-0. Săptămâna viitoare, miercuri, 15 mai, Olimpia va întâlni, în deplasare, Fortuna Becicherecu Mic, în semifinalele Cupei României.
În play-off-ul Ligii I s-au calificat primele trei clasate, care vor juca în sistem campionat, fiecare cu fiecare, tur-retur.
Rezultatele etapei a 18-a:
„U” Olimpia Cluj –
Independenţa Baia Mare 6-0
Universitatea Alexandria -Heniu Prundu Bârgăului 1-2
Universitatea Galaţi -Vasas Femina Odorhei 4-0
Fortuna Becicherecu Mic –
CSŞ Târgovişte 5-0 – echipa Fair Play Bucureşti NU a jucat în această rundă Clasament: 1. „U” Olimpia 45p; 2. Fortuna 30p; 3. Heniu 29p; 4. Vasas 28p; 5. Universitatea Galaţi 22p; 6. Universitatea Alexandria 21p; 7. Independenţa 20p; 8. Fair Play 10p; 9. CSŞ Târgovişte 3p Play-off-ul va debuta în week-end
Primul meci din play-off-ul Ligii I se va disputa duminică, iar faţă în faţă se vor afla Fortuna Becicherecu Mic şi Heniu Prundu Bârgăului.
Clasament play-off: 1. „U” Olimpia Cluj 23p; 2. Fortuna 15p; 3. Heniu 15p
Tot duminică, se vor mai juca partidele pentru clasament: Universitatea Galaţi -Universitatea Alexandria Fair Play Bucureşti -CSŞ Târgovişte

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro