CSŞ TÂRGOVIŞTE ÎN GRUPA 1 A LIGII A II A DE FOTBAL FEMININ

Mihai ROŞOIU

In cadrul şedinţei de Comitet Executiv din 30 octombrie s-a aprobat ca dată de start a Ligii 2 feminin weekend-ul 7-8 noiembrie, dar şi noul format competiţional.
În urma discuţiilor purtate cu echipele şi a faptului că o parte dintre acestea nu se pot alinia la start din cauza problemelor cauzate de pandemie la nivel naţional, s-a ajuns la un compromis pentru a da startul competiţiei pentru cluburile care şi-au manifestat intenţia de a începe, urmând ca celelalte să se alăture în luna martie.
Astfel, cele 17 echipe participante vor fi împărţite în trei grupe. Cele 10 echipe care se vor vor începe în luna noiembrie vor fi împărţite în două grupe, conform criteriilor geografice:
Grupa 1: Navobi Iaşi, CN Nicu Gane Fălticeni, ACS Vulpiţele Galbene Roman, Vasas Femina Odorheiu Secuiesc 2, CSŞ Târgovişte Grupa 2: ACS Atletic Drobeta Turnu Severin, ACS Ladies Tg. Mureş, ACS Olimpic Star Cluj, AFC Universitatea Olimpia Cluj 2, AKF Csikszereda Miercurea Ciuc
*Cele două echipe satelit nu pot face parte din aceeaşi grupă
Meciurile se vor disputa în sistem tur-retur-tur, rezultând astfel un total de 12 meciuri pentru fiecare echipă.
Cele 7 echipe care au prezentat motivele pentru care nu pot începe competiţia în aceste momente, vor fi repartizate într-o singură grupă, urmând a disputa meciuri începând cu luna martie.
Grupa 3: ACS ASU Poli Timişoara, ACS Dream Team Bucureşti, ACS United Bihor, AFC Măgura 2012 Bacău, Atletic Club Onix 2010, CS Şcoala de Fotbal Luceafărul Filiaşi, CSM Târgu Mureş.
Meciurile se vor disputa în sistem tur-retur, rezultând un total de 12 meciuri pentru fiecare echipă.
Fazele finale Se va organiza un play-off în patru echipe, în care se vor califica câştigătoarele celor 3 grupe + locul 2 din Grupa 3. Ordinea jocurilor se va stabili prin tragere la sorţi. Primele două clasate vor promova în Liga 1 feminin.
IMPORTANT!
În ediţia 2020/2021 a Campionatului Naţional Liga 2 Feminin nu va retrograda nicio echipă care va participa în competiţie. Echipele care nu vor disputa niciun meci în acest sezon, vor retrograda direct în Liga 3 feminin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DECIZII ALE COMITETULUI EXECUTIV AL FRF

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal din data de 30 octombrie 2020, întrunit în mod statutar, în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, în prezenţa majorităţii membrilor săi, domnul Cristian Vornicu şi domnul Bogdan Bălănescu au lipsit motivat, adoptă următoarele decizii: ” Ia […]