Published On: joi, aug. 17th, 2017

CSŞ TÂRGOVIŞTE CONTINUĂ ÎN SUPERLIGÄ

nichiduta.ro

Primul eşalon fotbalistic feminin din România şi-a stabilit programul turului noii ediţii de campionat, 2017-2018, unul cu câteva modificări importante.
Navobi Iaşi, vicecampioana ediţiei trecute şi finalistă a Cupei României, s-a retras din Superliga Naţională din pricini financiare şi s-a înscris în eşalonul secund. Locul liber lăsat de Navobi a fost astfel preluat de Fair Play Bucureşti, care retrogradase la finalul sezonului trecut.
Adrian Ambrosie, cel care „a inventat” şi a finanţat echipa Navobi Iaşi, spune că retragerea din prima ligă a fost decizia cea mai bună. „A fost un cumul de factori care a dus la această decizie grea, dar importantă şi, spun eu, corectă. Navobi a atins potenţialul maxim pe care îl poate atinge în acest moment o echipă în România, locul doi şi finala Cupei. Olimpia Cluj va fi de nebătut în următorii 3-5 ani, o echipă ce e un adevărat catalizator al fotbalului feminin din România. În ciuda performanţelor pe care Navobi Iaşi le-a avut, bugetul nu a avut îmbunătăţiri. Cei care se vor ocupa de echipă vor avea ca obiective reorganizarea clubului Navobi, promovarea junioarelor şi, în 1-2 ani, promovarea pe prima scenă a fotbalului feminin din România, unde echipa să revină cu forţe proaspete”, a declarat, pentru www.frf.ro, Adrian Ambrosie, fostul preşedinte şi antrenor de la Navobi Iaşi.
Componenţa Superligii Naţionale:
1. ASA 2013 Târgu Mureş
2. Universitatea Alexandria (nou-promovată)
3. Fortuna Becicherecu Mic (nou-promovată)
4. HeniuPrundu Bârgăului
5. Olimpia UT Cluj
6. Fair Play Bucureşti
7. Real Craiova
8. CFR 1933 Timişoara
9. Vasas Femina Odorheiu Secuiesc
10. CSŞ Târgovişte

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente