CSM TÂRGOVIŞTE,DEBUT PERFECT ÎN CEV CUP

Mihai ROŞOIU

Seară perfectă pentru echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte, la debutul în noua ediţie a cupelor europene. Fetele pregătite de Dragan Nesic au reuşit un succes de referinţă în istoria clubului, câştigând cu 3-1 în deplasare contra formaţiei ucrainiene, Prometey Kamyanske.
Jucătoarele noastre au început mai timid partida, cedând primul set al duelului. După pasul greşit din debutul jocului, totul a mers conform planului pentru CS Municipal Târgovişte, care a câştigat următoarele trei seturi ale meciului. A fost 3-1, iar fetele noastre au prima şansă la obţinerea calificării în optimile de finală ale CEV Cup.
Adversara Municipalului a ajuns în 16-imile de finală ale Cupei CEV după ce a jucat şi fost eliminată din primele faze ale Champions League. Despre Prometey se spune că este formaţia cu cel mai mare buget din campionatul ucrainian de volei feminin, ceea ce face ca victoria fetelor noastre să fie mult mai importantă.
Returul dublei manşe dintre CS Municipal Târgovişte şi Prom-etey Kamyanske va avea loc pe 25 noiembrie, în Sala Sporturilor din Târgovişte.
Casetă tehnică: SC Prometey Kamyanske – CS Municipal Târgovişte 1-3
(25-,21 24-26, 19-25, 16-25). Palatul Sporturilor Yunost ZAPORIZHZHIA Arbitri: JANKOVIC Mirko (Serbia); KOVALCHUK Andrii (Ucraina)
Cele mai bune marcatoare: Rodica Buterez (CSM Târgovişte) – 21 puncte; Gergana Dimitrova (CSM Târgovişte) – 20 puncte; Anastasia Kraiduba (Prometey) – 18 puncte; Diana Melyushkina (Prometey) – 15 puncte; Heidy Casanova Alvarez (CSM Târgovişte) – 14 puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

UNA CALDĂ, ALTA RECE

CSM Târgovişte a făcut un pas mare spre optimile de finală ale Cupei CEV la volei feminin, competiţie în care am rămas cu o singură echipă.CSM Târgovişte s-a impus cu scorul de 3-1 (21-25, 26-24, 25-19, 25-16) în deplasare, în faţa formaţiei ucrainene Prometey Kamyanske, în prima manşă a optimilor […]