CSM TÂRGOVIŞTE, START LANSAT ÎN NOUA EDIŢIE A DIVIZIEI A1 DE VOLEI FEMININ

Mihai ROŞOIU

CS Municipal Târgovişte a debutat cu dreptul în actuala ediţie a Campionatului Naţional de Volei feminin. În prima etapă a sezonului, echipa noastră s-a impus clar în meciul cu CS U NTT DATA Cluj Napoca, scor 3-0 (25-12; 25-15; 25-16).
Statisticile întocmite de Federaţia Română de Volei, arată că cifrele realizate de jucătoarele Municipalului au fost foarte bune. De altfel, patru dintre componentele echipei noastre se află în echipa ideală a rundei inaugurale a Diviziei A1.
Podiumul marcatoarelor etapei I a fost acaparat de voleibalistele CSM-ului. Gergana Dimitrova ocupă locul 1 cu o medie de 5,67 puncte pe set. Locul secund a fost ocupat de Heydi Casanova, cu 4,67 puncte/set, în vreme ce Rodica Buterez s-a situat pe locul al treilea cu o medie 4,33 puncte/set.
Rodica Buterez a fost, alături de Alexandra Sobo (Rapid Bucureşti), jucătoarea cea mai eficientă la capitolul blocaje reuşite. Cele 4 blocaje ale tinerei noastre voleibaliste i-au adus o medie de 1,33 blocaje câştigătoare/set.
Gergana Dimitrova a fost marcatoarea etapei inaugurale a Diviziei A1 de volei feminin. Sportiva venită din Bulgaria a împărţit prima poziţie cu Bojana Milenkovic (CS Volei Alba Blaj). Cele două şi-au trecut în cont câte 17 puncte în meciurile pe care le-au disputat în prima runde.
Teodora Pusic (CSM Târgovişte) a fost, de departe, jucătoarea cu cea mai bună recepţie din prima rundă. Sârboaica şi-a depăşit clar rivalele de pe post cu o medie 71%.
Tot Gergana Dimitrova a fost lideră şi la capitolul eficienţă a atacurilor. Jucătoarea noastră a finalizat 15 dintre cele 21 de atacuri pe care le-a avut. Cu un procent de 71%, bulgăroaica a devansat-o categorică pe Maja Aleksic (CS Volei Alba
Blaj).
În echipa etapei, regăsim 4 jucătoare ale Clubului Sportiv Municipal Târgovişte, o dovadă concludentă a faptului că trupa lui Dragan Nesic a fost echipa etapei 1 a Diviziei A1 de volei feminin. Cele patru fete selecţionate de specialiştii federaţiei în dream-team-ul etapei sunt: Heydi Casanova, Gergana Dimitrova, Rodica Buterez şi Teodora Pusic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CSŞ TÂRGOVIŞTE ÎN GRUPA 1 A LIGII A II A DE FOTBAL FEMININ

In cadrul şedinţei de Comitet Executiv din 30 octombrie s-a aprobat ca dată de start a Ligii 2 feminin weekend-ul 7-8 noiembrie, dar şi noul format competiţional.În urma discuţiilor purtate cu echipele şi a faptului că o parte dintre acestea nu se pot alinia la start din cauza problemelor cauzate […]