Published On: mar, apr. 11th, 2017

CSM TÂRGOVIŞTE REVINE ÎN LUPTA PENTRU LOCUL DOI

nichiduta.ro

Voleibalistele pregătite de Dragan Nesic au bătut Dinamo şi a profitat de al doilea pas greşit făcut de CSM Bucureşti.
Sâmbătă şi duminică s-a desfăşurat etapa a 7-a din faza a doua a Diviziei A1 la volei feminin. După cele 22 de runde ale sezonului regulat, participantele la campionat au fost împărţite în două grupe valorice, 1-6 şi 7-12, unde are loc câte un mini campionat de 10 etape, tur-retur. Punctajul acumulat în sezonul regulat se păstrează, titrează voleiroma-nia.ro.
Cu trei etape înainte de finalul campionatului, CS Volei Alba-Blaj este sigură de cucerirea celui de-al treilea titlunaţional consecutiv, după ce şi-a adjudecat fără drept de apel primele două seturi ale meciului disputat duminică la prânz pe terenul lui CSM Bucureşti.
Cu setaveraj mai bun, CSM Târgovişte a urcat pe locul 2 al clasamentului, la egalitate de puncte cu CSM Bucureşti. Echipa din Capitală pare a avea un program mai avantajos în ultimele trei runde, însă dîmboviţencele sunt gazde la meciul direct, în etapa a 9-a.
Rezultatele etapei a 29-a din Divizia A1 la volei feminin, a 7-a din faza a doua a campionatului (rundă programată de FR Volei pentru data de 8 aprilie 2017):

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente