Published On: mie, iun. 7th, 2017

CSM TÂRGOVIŞTE O VREA PE NNEKA

nichiduta.ro

La nici 24 de ore după ce s-a salvat de la demitere trecând la PSD, Ciprian Prisăcaru a început campania de achiziţii pentru echipa de volei a clubului pe care-l conduce doar datorită sprijinului politic.
Cipri-PSD, fost PD, fost PDL, fost PNL, a trecut peste caterinca generală care s-a făcut pe seama lui după ce a sărit dintr-un partid în altul pentru a-şi păstra postul de preşedinte al CSM şi a început să transfere jucătoare pentru echipa de volei. După ce a anunţat cu surle şi trâmbiţe aducerea unei sportive din Slovacia, care a evoluat la VfB 91 Suhl, echipă clasată pe locul 10 din 12 combatante în prima ligă germană, Cipri-PSD, fost PD, fost PDL, fost PNL, a crezut că o poate achiziţiona pe Nneka Onyejekwe, cea mai bună voleibalistă a României. Aseară, preşedintele susţinut politic al Municipalului, a purtat un dialog cu agentul jucătoarei care a evoluat în sezonul trecut pentru Blaj, urmând ca răspunsul să vină în aceste zile.
Din păcate, suntem nevoiţi să-l anunţăm pe Cipri-PSD, fost PD, fost PDL, fost PNL, că răspunsul voleibalistei la care el visează va fi unul negativ, unul dintre motivele refuzului fiind acela că actualul preşedinte al CSM Târ-govişte nu pare a fi o persoană de încredere Până va primi refuzul oficial, Prisăcaru mai poate parcurge, încă o dată, CV-ul „impresionant” al FOSTEI internaţionale din Slovacia:
Veronika Hroncekovâ componentă a nationalei Slovaciei va îmbrăca tricoul CSM Târgovişte în sezonul viitor.
Hroncekova are 27 ani şi 1,92 m, joacă pe poziţia middle blocker şi vine din Bundesliga, de la Vfb Suhl.
Internaţionla slovacă şi-a început cariera la Slavia Bratislava şi a mai jucat la VK Prostejov în Cehia. în Bundesliga a evoluat la SC Schwerin (2013-2016) şi VfB 91 Suhl, jucând de-a lungul timpului atât în CEV Cup cât şi în Liga Campionilor. Palmares:
– două tiluri de campioană a Slovaciei (2008, 2010);
– trei titluri de campioană a Cehiei (2011, 2012, 2013);
– Cupa Slovaciei in 2010;
– Cupa Cehiei (2011, 2012, 2013). Sursa: www.facebook.com/csmtargovis-teofficial

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro