CSM TÂRGOVIŞTE, MAXIMUM DE PUNCTE DUPĂ DOUĂ RUNDE

Mihai ROŞOIU

Toate cele trei meciuri programate vineri în Divizia A1 la volei feminin au avut minimum patru seturi. Cea mai lungă partidă s-a jucat la Târgu Mureş.
La Târgu Mureş, în Grupa 1, Medicina a învins cu scorul de 32 pe CSO Voluntari, la capătul unui meci în care falsul oaspetelor, Loredana Filipaş, a reuşit recordul de puncte al campionatului de până acum: 32. Cu toate astea, echipa ei a ieşit învinsă de pe teren. De la gazde, Sara Pavlovic, cu 19 puncte, a fost cea mai bună marcatoare a echipei.
La Medgidia, în Grupa 2, gazdele au învins cu scorul de 31 pe Rapid, graţie unui joc în care Adriana Matei a fost cea mai bună marcatoare a echipei şi a meciului, cu 25 de puncte. De la bucureştence, veterana Denisa Rogojinaru, cu 16 puncte, a fost liderul marcatoarelor.
La Galaţi, în unicul meci stabilit pe teren în Grupa 4, CSM Târgovişte s-a impus cu scorul de 3-1 în faţa lui Belor. Vedeta oaspetelor, Heydi Casanova, a fost cea mai bună marcatoare a meciului, cu 20 de puncte.
Grupa 4 (Galaţi)
Vineri, 6 noiembrie Belor Galaţi – CSM Târgovişte
1-3 (20-25, 25-21, 18-25, 8-25)
Sâmbătă, 7 noiembrie CSM Târgovişte – CSM Lugoj 3-0 (25-0, 25-0, 25-0) –
decis la „masa verde”
Duminică, 8 noiembrie Belor Galaţi – CSM Lugoj- 3-0
(25-0, 25-0, 25-0) –
decis la „masa verde”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Jandarmii dâmboviţeni au continuat verificările privind respectarea măsurilor de prevenire a îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2

Întrucât numărul de cazuri nou confirmate este în continuă creştere, pentru prevenirea şi combaterea infectării cu noul coron-avirus, jandarmii dâm-boviţeni au executat zilnic misiuni de verificare a respectării măsurilor impuse de autorităţi.În perioada 02 – 08 noiembrie a.c., sub autoritatea Instituţiei Prefectului, alături de poliţişti şi angajaţi ai ISU Dâmboviţa […]