Published On: lun, iun. 11th, 2018

CSM TÂRGOVIŞTE ÎN CEV CUP

nichiduta.ro

1. CSM Bucureşti – campioană a României şi câştigătoare a Cupei României la volei feminin, participă în Liga Campionilor
2. CSM Volei Alba Blaj – participă în Liga Campionilor
3. Ştiinţa Bacău – calificată pentru Cupa
CEV
4. CSM Târgovişte – calificată pentru Cupa CEV
5. UVT Agroland Timişoara – calificată pentru Cupa Challenge
6. CSM Lugoj – calificată pentru Cupa Balcanică
7. Dinamo Bucureşti
8. Universitatea NTT Data Cluj
9. ACS Penicilina Iaşi
10. CSU Medicina CSŞ Tîrgu Mureş Reamintim că turneul locurilor 7-10 a
fost anulat în urma deciziei din 26 februarie 2018 a Comitetului Director al Federaţiei Române de Volei, iar clasamentul final a rămas cel fixat după sezonul regulat. Nu a retrogradat nicio echipă. Au promovat din Divizia A2: CSU Galaţi şi CSU Oradea.
Precizare importantă în legătură cu participarea în Cupele Europene: primele cinci clasate şi-au câştigat doar
DREPTUL DE ÎNSCRIERE în
competiţiile respective! Este posibil ca, din motive financiare, una sau mai multe dintre ele să refuze participarea şi să renunţe la înscrierea în respectivele Cupe Europene, aşa cum s-a mai întâmplat în ultimii ani, în cazul formaţiilor româneşti.
Precizare importantă în legătură cu participarea în campionat: regulamentele Federaţiei Române de Volei prevăd că, în cazul în care rămân locuri libere în Divizia A1, acestea pot fi ocupate, în ordine, de echipele clasate pe locurile 3 şi 4 în turneul de promovare (Rapid Bucureşti şi FC Argeş Piteşti), apoi de cele două retrogradate din Divizia A1 (din campionatul fetelor nu a picat nimeni în acest sezon!), apoi de formaţii invitate de FR Volei.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente