Published On: lun, mart. 26th, 2018

CSM Târgovişte – CSM Volei Alba Blaj 0-3 (24-26, 25-27, 19-25)

nichiduta.ro

Eşecul cu Blajul nu strică nimic din calculele pentru bronz ale Municipalului. Un eşec oarecum programat pentru echipa lui Hernandez Naranjo la începutul celei de-a două părţi a campionatului, dar total nedrept la finalul jocului în sine. Teoretic, la scorul de 0-3 nu poţi comenta nimic, însă meciul din Polivalentă chiar este unul pe marginea căruia poţi comenta liniştit. Dacă eşti masochist. Arbitrajele pro-Blaj la Târgovişte au devenit deja o rutină pentru cei care urmăresc fenomenul. Nimeni nu-şi mai aduce aminte cu exactitate când s-a jucat ultimul meci dintre Târgovişte şi Blaj în care formaţia dâmboviţeană a fost arbitrat corect, aşa că o nedreptate în plus aproape că nu mai contează.
Cu siguranţă ar fi fost superb ca CSM Târgovişte să încheie cu un nou success prima jumătate a mini-campionatului la capătul căruia se va decide regina voleiului feminin românesc, dar chiar şi aşa parcursul dâmboviţencelor este unul lăudabil.
E amuzant totuşi că în ultimii an Municipal Târgovişte şi-a schimbat politica faţă de conducerea federaţiei de volei, devenind făţiş încă unul dintre sclavii docile ai stăpânirii, în speranţa că echipa nu va mai fi dezavantajată în asemenea partide. Din păcate, transformarea CSM într-un club nevertebrat, gata să se facă preş în faţa conducerii FRV, nu i-a asigurat arbitraje corecte.
Pentru CS Municipal Târgovişte urmează partida cu Ştiinţa Bacău, de pe teren propriu. Dacă elevele lui Hernandez Naranjo reuşesc să obţină un succes, aşa cum ar fi normal, medaliile de bronz ale Diviziei A1 ajung la Târgovişte în proporţie de 99 la sută, ceea ce înseamnă un rezultat bun, dar normal, dacă ţinem cont de loturile şi bugetele celorlalte combatante din campionat.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro