Published On: lun, feb. 19th, 2018

CSM TÂRGOVIŞTE CÂŞTIGĂ, DAR MAI PIERDE UN PUNCT MARE

nichiduta.ro

Meciurile de sâmbătă din penultima etapă a Diviziei A1 la volei feminin aveau ca pol de interes lupta de la distanţă dintre CSM Lugoj şi Dinamo pentru ocuparea ultimului loc în play-off. Prima echipă pare avantajată după această rundă.
CSM Lugoj a fost învinsă acasă de CSM Târgovişte cu 3-2, oaspetele revenind de la 0-2 la seturi. Totuşi, punctul obţinut de lugo-jence, coroborat cu înfrângerea tot cu 3-2 suferită de Dinamo la Iaşi, cu Penicilina, face ca distanţa dintre cele două echipe să fie de două puncte în favoarea lui CSM Lugoj.
În ultima etapă, lugojencele joacă la Târ-gu Mureş, cu ultima clasată, Medicina, în timp ce Dinamo are un meci care acum câţiva ani era finala campionatului, cu Ştiinţa Bacău. Evident, prima şansă de calificare în play-off o are Lugojul, care depinde doar de ea pentru a prinde pentru al doilea sezon consecutiv locul şase. Etapa s-a încheiat ieri, atunci când a fost programat derby-ul dintre Ştiinţa Bacău şi Alba Blaj. Meciul s-a terminat după închiderea ediţiei.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro