CSM TÂRGOVIŞTE A TRANSFERAT-O PE GERGANA DIMITROVA

Mihai ROŞOIU

CSM Târgovişte continuă seria de transferuri la echipa de volei. Conducere clubului nostru a reuşit o nouă achiziţie importantă pentru sezonul viitor, obţinând semnătura bulgăroaicei Gergana Dimitrova, una dintre cele mai cunoscute şi apreciate voleibaliste ale momentului, la sud de Dunăre.
În vârstă de 24 de ani, Gergana Dimitrova are o experienţă internaţională importantă, sezoanele petrecute în campionatele Elveţiei, Franţei şi Turciei recomandând-o ca o piesă importantă în angrenajul echipei de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte în sezonul viitor.
Gergana este a doua jucătoare din Bulgaria care a fost achiziţionată de CS Municipal în această vară după ce zilele trecute s-a reuşit perfectarea transferului Mariei Yor-danova.
Gergana Dimitrova – carte de vizită Data naşterii: 28 februarie 1996 Locul naşterii: Sofia (Bulgaria) Înălţime: 184 cm Greutate: 73 kg Post: Outside – hitter
Cluburi la care a evoluat: ŢSKA Sofia (Bulgaria), Sm’Aesch Pfeffingen (Elveţia), RC Cannes (Franţa), Volero Zurich (Elveţia), Volero Le Cannet (Franţa), PTT Spor (Turcia)
Gergana Dimitrova – performanţe
Este componentă a echipei naţionale a Bulgariei cu care a participat la mai multe competiţii continentale şi mondiale importante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Delir şi nebunie în perioada interbelică (XXIII) De la Rudolf Valentino la Adolf Hitler

de Gilbert Guilleminault, coordonator_Uimirea provocată de cererea lui Kemal este aşa de mare încât deputaţii rămân fără grai. Apoi, protestele devin tot mai tumultoase. Se aud vocile juriştilor, apoi ale islamiştilor, cu toţii vorbind despre fastul şi măreţia Sublimei Porţi. Timp de două ore, „Ghazi” suportă vociferarea ce creşte în […]