CSM TÂRGOVIŞTE A TRANSFERAT-O PE DOMINIKA SOBOLSKA

Mihai ROŞOIU

O achiziţie de marcă reuşită de conducerea Clubului Sportiv Municipal Târgovişte în această vară este cea a voleibalistei belgiene Dominika Sobolska. Jucătoarea în vârstă de 28 de ani evoluează pe postrul de centru şi a fost legitimată până acum la echipe din campionate importante ale Europei.
Dominika Sobolska este titulară incontestabilă în prima reprezentativă a Belgiei şi se află la prima experienţă în campionatul românesc.
Dominika Sobolska – carte de vizită
Data naşterii: 3.12.1991 Locul naşterii: Menin (Belgia) Înălţime: 187 cm Greutate: 83 kg
Cluburi la care a evoluat: Volley Wroclaw (Polonia), Chemik Police (Polonia), MKS Dabrowa Gornicza (Polonia), Promoball Vollyeball (Italia), BKS StalBielsko-Biala (Polonia), Canakkale Belediyespor (Turcia), Aydin Buyukşehir Belediyespor (Turcia), Lardini Filottrano (Italia) Post: Middle-blocker.
Dominika Sobolska – performanţe:
” Campioană a Poloniei;
” Căştigătoare a Cupei Poloniei
” Componentă a echipei naţionale a Belgiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANUNŢ

ANUNŢPRIVIND LANSAREA PROCEDURII COMPETITIVE DE ACHIZIŢIE DE BUNURIS.C. PISCICOLA SĂLCIOARA S.R.L. cu sediul în Sat Băneşti, Comuna Sălcioara, TARLA NR.47, PARCELELE 410/3 ŞI 403, NR. CADASTRAL 70638-C1-CLĂDIRE ADMINISTRATIVĂ, Jud. Dâmboviţa, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului, sub nr.J15/710/2011, C.U.I. RO 29291765, telefon: 0787 770 846, email: piscicolasalcioarasrl@ gmail.com lansează competeţia în […]