CSM Târgovişte a încheiat conturile cu antrenorul Dragan Nesic

Mihai ROŞOIU

Într-un comunicat publicat pe pagina de Facebook a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a fost anunţată încheierea colaborării cu tehnicianul sârb, Dragan Nesic.
Despărţirea vine la câteva zile după ce echipa de volei feminin a oraşului a fost eliminată din Cupa României de către Volei Alba Blaj.
Aflat la al patrulea mandat pe banca tehnică a CSM-ului, Dragan Nesic a obţinut Supercupa României, a ocupat locul al doilea într-unul dintre sezoanele petrecute la Târgovişte şi a mai adus alte două medalii de bronz.
„Clubul Sportiv Municipal Târgovişte anunţă încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă cu Dragan Nesic, antrenorul echipei de volei feminin. Dragan Nesic a avut patru mandate la conducerea formaţiei noastre. În toată această perioadă, CSM Târgovişte a obţinut o Supercupă a României, un loc 2 şi două locuri 3 în campionatul Diviziei A1.
Dragan Nesic se afla la conducerea echipei noastre din 2019. În sezonul 2019-2020, încheiat prematur din cauza pandemiei de coronavirus, CSM Târgovişte s-a situat pe ultima treaptă a podiumului naţional. La momentul deciziei de întrerupere a colaborării cu tehnicianul sârb, CS Municipal Târgovişte ocupă primul loc în ierarhia primei divizii.
De pregătirea echipei în perioada următoare se va ocupa Alex Cosma, antrenorul secund, care va fi ajutat de restul staff-ului tehnic.
Clubul Sportiv Municipal Târgovişte îi mulţumeşte lui Dragan Nesic pentru munca depusă în perioada petrecută la Târgovişte şi îi doreşte mult succes în activitatea profesională!”, se arată într-un comunicat al clubului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dragan Nesic , ex antrenor CSM Târgovişte: Uşa mea va rămâne mereu deschisă pentru Târgovişte

Dragan Nesic şi CSM Târgovişte au pus punct colaborării, care dura din toamna anului 2019. Antrenorul sârb, care a pregătit echipa de volei a clubului nostru în ultimul an şi jumătate, ne-a acordat un interviu în care a vorbit despre despărţirea survenită ieri seara. Domnule Nesic, cel de-al patrulea mandat […]