Published On: lun, iul. 1st, 2019

CSM TÂRGOVIŞTE A ACHIZIŢIONAT O BELGIANCĂ!

Echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte şi-a întărit lotul cu o jucătoare din Belgia. Transferula fost anunţat pe pagina de Facebook a clubului dâmboviţean:
„Suntem bucuroşi să vă anunţăm că ridicătoarea echipei naţionale a Belgiei a ajuns la un acord de principiu cu echipa noastră de volei.
Ilka Van de Vyver are 26 de ani şi măsoară 1,80 metri. În cariera sa, Van de Vyer a evoluat pentru Asterix Kieldrecht, RC Cannes, Azzurra S. Casciano, Calcit Volleyball şi Rote Raben Vilsbiburg.
De menţionat că jucătoarea belgiană este medaliată cu bronz la Campionatul European din 2013!”, scrie pe pagina de Facebook a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte.
Totodată, CSM Târgovişte şi-a aflat şi programul pentru viitorul sezon competiţional
Echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal TÂRGOVIŞTE va înfrunta formaţia Fatum NYIREGYHÄZA, din Ungaria, în 16-imile de finală ale CEV Cup.
Partida tur se va disputa în intervalul 3/5 decembrie 2019, iar returul în intervalul 17/19 decembrie 2019
De asemenea, CSM Târgovişte şi-a aflat şi parcursul în Divizia A1.
Programul echipei noastre este următorul:
Piteşti-CSM Târgovişte; CSM Târgovişte-Blaj; Lugoj-CSM Târgovişte; CSM Târgovişte-Galati; Bacău-CSM Târgovişte; Dinamo-CSM Târgovişte; CSM Târgovişte-U. Cluj; Tg. Mureş-CSM Târgovişte; CSM Târgovişte-Medgidia; CSM Bucureşti-CSM Târgovişte

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>