Published On: mie, ian. 4th, 2017

CSM şi-a aflat adversara Vicecampioana României de volei feminin va înfrunta Volei Club Khimik Yuzhny, din Ucraina

nichiduta.ro

Luna ianuarie ne va aduce şi primul duel internaţional din acest sezon la volei. Echipa noastră, antrenată de Dragan Nesic, va da piept cu ucrainiencele de la Volei Club Khimik Yuzhny. Echipa este antrenată de unul dintre cei mai buni antrenori de volei din Ucraina – Andrei Romanovici (44 ani) şi este de şase ori consecutiv campioană a Ucrainei, dar şi câştigătoare în trei rânduri a Cupei Ucrainei.
Campioana Ucrainei şi adversara echipei noastre este o prezenţă obişnuită a cupelor europene la volei, fiind sfert-finalistă a CEV Cup în sezonul 2015/2016.
Meciurile vor avea loc după cum urmează: pe 11 ianuarie la Târgovişte în Sala Sporturilor şi returul pe 23 ianuarie în Sala „Olimp” din Yuzhny.
„Aşteptăm cu interes duelul cu echipa campioană a Ucrainei şi sperăm cu toţii într-o calificare. Nu va fi deloc uşor, având în vedere că vom întâlni o echipă obişnuită cu aceste confruntări internaţionale, dar mai ales ţinând cont de faptul că este campioana Ucrainei din ultimii şase ani. Cu siguranţă vom aborda această dublă manşă cu gândul la o calificare în faza următoare, pentru că avem un lot valoros de la care aştept confirmări în anul 2017” a declarat pentru www.csmtargoviste.ro preşedintele clubului prof. Ciprian Prisăcaru.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro