CSM S-A IMPUS ÎN CLASICUL BASCHETULUI FEMININ ROMÂNESC

Mihai ROŞOIU

Învinse la Arad, scor 65-78, în primul episod al acestui sezon din „El Clasico”, baschetbalistele de la CSM Târgovişte şi-au luat revanşa în faţa arădencelor de la FCC ICIM. Nu a fost un simplu galop de sănătate pentru gazde, replica galben-albas-trelor fiind una foarte bună, exceptând sfertul doi, când s-a făcut diferenţa.
Cu Hadzovic în mare poftă de joc şi cu Burdgges responsabilă cu recuperările, fetele noastre au început foarte bine, conducând şi la 7 puncte în primul sfert. Câteva atacuri ratate le-au permis târgoviştencelor să revină pe tabelă. Un anti-sportiv la Dzombeta şi câteva pase aiurea au ajutat gruparea locală să se desprindă decisiv, 39-31, rezultat la pauză.
Actul secund a fost extrem de echilibrat, cu CSM Târgovişte mulţumită să ţină mereu un avans de 6-10 puncte, care s-a dovedit a fi hotărâtor în final.
Diferenţa între cele două echipe s-a făcut la jucătoarele venite de pe banca de rezerve, raportul punctelor înscrise fiind elocvent: 266.
Elevele antrenorului Miljan Medvedj rămân fără victorie în deplasare în acest sezon, în cinci partide disputate, situaţie care trebuie remediată în perioada următoare pentru ca echipa să nu aibă emoţii cu prezenţa în prima grupă valorică. Urmează două jocuri pe teren propriu, vineri, 7 decembrie, ora 18.30, cu CSU Braşov şi marţi, 11 decembrie, ora 18.30, cu CSM Satu Mare, din care Hadzovic şi coechipierele ei îşi propune să scoată maximum de puncte, scrie aradon.ro.
Pe locul 4
După disputarea a 7 etape din actualul sezon, clasamentul primei grupe valorice se prezintă astfel: 1. Sepsi Sf. Gheorghe 14p (7 victorii); 2. CSM Satu Mare 12p (5 victorii şi 2 înfrângeri); 3. CSU Braşov 11p (4 victorii şi 3 înfrângeri); 4. CSM Târgovişte 10p (3 victorii şi 4 înfrângeri); 5. FCC ICIM Arad 9p (2 victorii şi 5 înfrângeri); 6. Univ Cluj 7p (7 înfrângeri). Caseta tehnică
CSM Târgovişte – FCC ICIM Arad
71-63 (pe sferturi: 15-19, 24-12, 1515, 17-17)
Marcatoare –
CSM Târgovişte: Stoenescu 18, Irimia 13, Poole 10, Kilin 9, Coker 8, Chivu 7, Toma 4 şi Ghiţă 2.
FCC ICIM Arad: Hadzovic 26,
Dzombeta 14, Fodor 8, Burdgges 7, Harrison 5, Neagu 2 şi Mercea 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA CÎRSTEA A RĂMAS PE LOCUL BS MONDIAL

Simona Halep începe, luni, săptămâna cu numărul 57 în fruntea clasamentului WTA, având un avans de 1.046 de puncte faţă de jucătoarea situată pe locul al doilea, germana Angelique Kerber, la fel ca în ierarhia anterioară. În partea sa superioară, clasamentul WTA nu va mai suferi modificări până la finalul […]