CSM RĂPUNE CLUJUL! Universitatea Cluj Napoca – CSM Târgovişte 70 – 95 (20-24, 14-28, 14-23, 22-20)

Mihai ROŞOIU

csmsmClujul s-a predat mai greu decât ne-am fi aşteptat. Cu o echipă vizibil întărită faţă de sezoanele precedente, trupa ardeleană le-a făcut ceva zile fripte târ-goviştencelor, care au stat mai mult cu gândul la duelul cu Arad din semifinalele Cupei României.
CSM-ul a marcat, din nou, foarte mult, însă defensiva modestă din meciul cu Braşovul s-a repetat în confruntarea de luni pentru că trupa lui Fleşeriu a încasat 70 de puncte de la o formaţie ce nu va prinde play-off-ul Ligii Naţionale de Baschet Feminin.
Dar poate că se merge pe principiul echipei de fotbal a Braziliei, care în anii 70 avea ca unic scop să marcheze un gol mai mult decât adversarii, ceea ce, în mod evident, asigura victoria Selecao. Oricum, singura care se contabilizează cu adevărat rămâne performanţa de a învinge, din nou, Universitatea la ea acasă şi faptul că, pentru moment, CSM-ul este pe locul doi.
Casetă tehnică
U CLUJ: J. Kajdacsi 21, A. Jerkia 17 (1), Ir. Gavrilă 12 (2), Flv. Ferenczi 11 (1), O. Budai 9 (1).
Antrenor: Florin
Covaciu
CSM Târgovişte: P. Green 21 (1), B. Jones 19 (2), P. Poole 15 (2), C. ivens 12 (2), A. Stoenescu 11 (3), J. Smith 9, F. Hutlassa 8.
Antrenor Dan Fleşeriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

AU CONFISCAT AURUL

Sâmbătă, la Sala Polivalentă din cadrul Complexului Olimpic Sportiv de la Izvorani a avut loc CAMPIONATUL NAŢIONAL DE KARATE Shito Ryu pentru mini-cadeţi, cadeţi, juniori, seniori şi veterani. Probele de concurs au constat în kata şi kumite individual şi pe echipe. Competiţia a fost organizată de către Federaţia Română de […]