CSM merge în Turcia! CUPA BALCANICĂ SE JOACĂ LA ANKARA Voleibalistele grupării târgoviştene vor da piept cu alte două echipe care au confirmat prezenţa la BVA Cup

Mihai ROŞOIU

balkanOficialii Ligii Balcanice de volei au anunţat cele două locuri de disputare ale meciurilor contând pentru Cupa Balcanică la volei, ediţia 2014. Dacă în cazul băieţilor oraşul gazdă va fi Podgorica (Muntenegru), la feminin, clubul care a avut câştig de cauză este Ilbank Ankara, reprezentanta Turciei.
CS Municipal Târgovişte îşi exprimase, la rându-i, în mod oficial, disponibilitatea de a organiza turneul, însă câştigătoare a fost chiar favorita acestei întreceri, llbank.
La competiţia ce se va desfăşura în perioada 4-6 octombrie mai participă şi reprezentanta Bulgariei, VC Maritza Plovdiv.
Câştigătoarea turneului din Turcia se va califica în Challenge Cup
2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

lonuţ Petculescu: "Am obţinut o victorie foarte importantă"

Urban Titu a reuşit să obţină prima victorie din actualul sezon competiţional. La finele meciului cu mari emoţii, cei doi marcatori ai golurilor dâmboviţene din duelul cu CS Podari au vorbit despre succesul de vineri. lonuţ Petculescu -Urban Titu: „Ne bucurăm că după acest meci am spart gheaţa şi am […]