CSM JOACĂ ÎN CROAŢIA PENTRU SFERTURI ŞI SEMIFINALE

Mihai ROŞOIU

CS Municipal Târgovişte şi-a aflat adversara din optimile de finală ale CEV Cup 2021. După ce a reuşit să treacă de formaţia ucrainiană, SC Prometey Kamyanske, cu o dublă victorie (3-1; 3-0), jucătoarele noastre vor lupta pentru calificarea în sferturile de finală ale competiţiei europene cu o adversară din Croaţia.
Mladost Zagreb este viitoarea oponentă a Municipalului, iar echipa care va accede în fazele superioare ale întrecerii continentale se va decide într-o singură manşă.
Sistemul pentru această fază a competiţiei este diferit de cel clasic, cu partide tur-retur. Astfel, în contextul pan-demiei de coronavirus din Europa, pe 8 şi 9 decembrie 2020, vom afla numele a două sfert-finaliste şi a uneia dintre semifi-nalistele Cupei CEV. În cadrul unui turneu organizat chiar de adversara echipei noastre, patru echipe se vor duela pentru a accede în careul de aşi al întrecerii.
Astfel, pe 8 decembrie 2020, de la ora României 20:30, CS Municipal Târgovişte va înfrunta Mladost Zagreb. Învingătoarea duelului româno-croat va da piept cu echipa care se va impune în jocul dintre Angels Beziers (Franţa) şi Volero Le Cannet (Franţa).
Meciul învingătoarelor, care va conta pentru sferturile de finală ale CEV Cup, se va disputa o zi mai târziu, respectiv pe 9 decembrie 2020. Câştigătoarea turneului de la Zagreb va fi una dintre semifinalistele CEV Cup 2021.
Programul turneului de la Zagreb (Croaţia), 8-9 decembrie 2020 Optimi de finală – 8 decembrie Meciul 1: Angels Beziers – Volero Le Cannet – ora 17:30
Meciul 2: Mladost Zagreb – CS Municipal Târgovişte – ora 20:30
Sferturi de finală – 9 decembrie
Învingătoare Meciul 1 vs. Învingătoare Meciul 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA RĂMÂNE ÎN TOP 100 WTA

Simona Halep se menţine pe locul 2 WTA, cu 7.255 de puncte, iar australianca Ashleigh Barty continuă să conducă ierarhia, cu 8.717 puncte, potrivit clasamentului dat publicităţii luni.În Top 10 WTA a intrat Arina Sabalenka din Belarus, care a câştigat turneul de categorie WTA International de la Linz. Ea a […]