Published On: joi, dec. 5th, 2019

CSM, EŞEC ÎN CEV CUP

nichiduta.ro

CSM Târgovişte a fost învinsă pe propriul teren de formaţia maghiară Fatum Nyiregyhaza în prima manşă a 16-imilor de finală a Cupei CEV la volei feminin.
CSM Târgovişte a fost învinsă cu scorul de 3-2 (25-22, 25-17, 27-29, 2426, 15-10) de Fatum Nyiregyhaza, în primul tur al 16-imilor finală ale Cupei CEV. Partida a durat 137 de minute şi a oferit un recital de blocaje ale învingătoarelor, care s-au impus cu 238!
Cu 23 de puncte, Yusleyni Herrera Alvarez a fost cea mai bună marcatoare a gazdelor. De la oaspete s-a remarcat Olena Lymareva, cu 24 de puncte. La maghiare a evoluat, pe postul de fals, şi fosta internaţională de junioare româncă Eliza Varga. Aceasta încearcă să obţină dreptul de a juca pentru naţionala Ungariei şi de aceea nu am mai văzut-o în lotul României şi la senioare. Ea a reuşit 19 puncte contra târgoviştencelor.
Partida retur va avea loc în 17 decembrie, în Ungaria, iar câştigătoarea din dubla manşă se va califica în optimile de finală ale competiţiei, acolo unde va întâlni învingătoarea dublei croate Mladost Zagreb – OK Kastela.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro