CSM, EŞEC ÎN CEV CUP

Mihai ROŞOIU

CSM Târgovişte a fost învinsă pe propriul teren de formaţia maghiară Fatum Nyiregyhaza în prima manşă a 16-imilor de finală a Cupei CEV la volei feminin.
CSM Târgovişte a fost învinsă cu scorul de 3-2 (25-22, 25-17, 27-29, 2426, 15-10) de Fatum Nyiregyhaza, în primul tur al 16-imilor finală ale Cupei CEV. Partida a durat 137 de minute şi a oferit un recital de blocaje ale învingătoarelor, care s-au impus cu 238!
Cu 23 de puncte, Yusleyni Herrera Alvarez a fost cea mai bună marcatoare a gazdelor. De la oaspete s-a remarcat Olena Lymareva, cu 24 de puncte. La maghiare a evoluat, pe postul de fals, şi fosta internaţională de junioare româncă Eliza Varga. Aceasta încearcă să obţină dreptul de a juca pentru naţionala Ungariei şi de aceea nu am mai văzut-o în lotul României şi la senioare. Ea a reuşit 19 puncte contra târgoviştencelor.
Partida retur va avea loc în 17 decembrie, în Ungaria, iar câştigătoarea din dubla manşă se va califica în optimile de finală ale competiţiei, acolo unde va întâlni învingătoarea dublei croate Mladost Zagreb – OK Kastela.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Rezultatele elevilor din România la evaluarea internaţională PISA 2018

Raportul internaţional publicat pe 3 decembrie de Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OECD) – „What students know and can do” prezintă rezultatele evaluării în ţările participante şi extrage date de cercetare relevante pentru politicile educaţionale. Pe primele locuri la domeniul citire/lectură (domeniu principal de testare la PISA 2018) se […]