CSM, anunţ oficial: „Ni s-a permis înscrierea echipei de baschet în campionat”

Mihai ROŞOIU

Biroul Federal al Federaţiei Române de Baschet a decis astăzi să permită înscrierea echipei de senioare a CSM Târgovişte în viitoarea ediţie de campionat!
Vestea proastă este aceea că se vor menţine sancţiunile BAT – FIBA în cazurile Dikeoulakos-Matic, ceea ce înseamnă că ne este interzis să efectuăm transferuri, cu excepţia jucătoarelor care începând cu data sancţiunilor (anul 2014) au jucat doar în Liga Naţională din România. Până la data la care instanţa civilă se va pronunţa asupra procesului Dikeoulakos-CSM Târgovişte, situaţia rămâne cel puţin la fel de grea ca în sezonul trecut. După, situaţia va fi clară: alb sau negru.
în perioada următoare va avea loc o înâlnire de lucru cu factorii de decizie în urma căreia se va stabili abordarea pe care o vom adopta pentru sezonul viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Concursurile profesionale ale SVSU şi SPSU

In perioada 14-15 iunie 2017, pe Stadionul situat pe strada Garajului din Municipiul Moreni, se va desfăşura etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) de la localitaţi şi a Serviciilor Private pentru Situaţii de Urgenţă (SPSU) de la instituţiile publice şi operatorii economici din […]