Published On: mar, ian. 30th, 2018

CSM A DEFILAT LA TÂRGU MUREŞ CSU Medicina Târgu Mureş vs. CSM Târgovişte 0-3 (14:25, 14:25, 13:25)

nichiduta.ro

Victoria din Grecia a dat aripi echipei de volei a Târgoviştei, care a reuşit un nou rezultat pozitiv în deplasare. De data aceasta adaversara Municipalului a fost mult mai slabă decât Olympiakos, însă dâmboviţencele au tratat serios confruntarea de pe terenul Medicinei.
Elevele lui Guillermo Naranjo s-au impus rapid şi s-au grăbit să revină acasă pentru a pregăti următoarea confruntare din campionat, care se anunţă mult mai dificilă, dar care nu mia pare atât de inaccesibilă după ulitma zi a săptămânii recent încheiată.
Peste câteva zile, mai exact vineri, de la ora 18.00, CSM Târgovişte primeşte vizita campioanei CS Volei Alba Blaj. În această rundă, ardelencele au fost umilite chiar în faţa propriilor suporteri de un alt CSM, cel din Bucureşti. Echipa din Capitală sa distrat cu trupa din Blaj căreia i-a administrat un sec 3-0.
Plecând de la aceste date, Târgovişte poate obţine un rezultat bun vinery în Sala Polivalentă, mai ales că întâlneşte o adversară cu moralul la pământ.
Pentru echipa dâmboviţeană au jucat în meciul cu Medicina Târgu Mureş: Durr (L), Souza 11p, Hroncekova 8p, Otasevic 8p, Marciu 7p, Rosca 4p, Calota 4p, Trica 4p, Wojcieska 3p, Collar 2p, Fairs si Smith. Antrenori: Guillermo Naranjo si Akis Efstathopoulos.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro