Published On: mar, nov. 14th, 2017

CSM A COBORÂT PE LOCUL 4 ÎN CLASAMENT

nichiduta.ro

Etapa a 5-a din Divizia A1 la volei feminin se desfăşoară pe parcursul a trei zile. Sâmbătă s-au disputat trei partide, în care echipele gazdă şi-au confirmat statutul de favorite şi au obţinut victorii de trei puncte, cedând un singur set, cel câştigat de Dinamo la Târgu Mureş.
Celelalte două partide, programate duminică şi luni, reprezintă dueluri între primele patru clasate din campionatul precedent, dar şi din ierarhia actuală a Diviziei A1. Duminică, la Blaj, CSM Târgovişte a fost foarte aproape de o victorie de trei puncte în faţa campioanei ultimelor trei ediţii! După ceşi-a adjudecat la 23 primul set, unul extrem de echilibrat, formaţia oaspete a pierdut în prelungiri setul al doilea, în care a condus cu 20:16, 24:22 şi 25:24! Iar asta după ce Blajul a avut 10:4 şi 12:6!!! Echipa dâm-boviţeană a condus multă vreme şi în setul 3, cu 12:7, 15:8, 19:12, 20:13 şi 21:15, dar de la 22:19 nu a reuşit să mai facă nici un punct. Gazdele au defilat în ultimul act, în faţa unor adversare demoralizate după atâte aratări, şi s-au impus cu 3:1, administrând echipei din Târgovişte prima înfrângere din acest campionat.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro