CS MUNICIPAL TÂRGOVIŞTE, PREGĂTIRI PENTRU SEZONUL VIITOR

Mihai ROŞOIU

Echipa de volei a clubului nostru se pregăteşte intens pentru noul sezon competiţional, programat să înceapă pe data de 7 octombrie 2020.
Fetele pregătite de Dragan Nesic se antrenează intens şi aşteaptă primul meci oficial, în care vor dat piept cu FC Argeş, o echipă incomodă, aflată la o nouă stagiune petrecută pe prima scenă a voleiului feminin românesc.
Lotul echipei noastre pentru campionatul 2020-2021 este format din următoarele jucătoare: Iryna Trushkina (Ucraina), Rodi-ca Buterez (România), Heidy Casanova (Cuba), Alexandra Trică (România), Dominika Sobolska (Belgia), Ilka Van de Vyer (Belgia), Maria Yordanova (Bulgaria), Mihaela Pamfil (România), Leah Meyer (SUA), Teodora PuDi? (Serbia), Ger-gana Dimitrova (Bulgaria), Diana Calotă (România).
Conform ţintarului stabilit la sediul Federaţiei Române de Fotbal, programul echipei noastre în prima parte a sezonului este următorul:

Etapa I: CSM Târgovişte – FC
Argeş
Etapa a II a: CSO Voluntari –
CSM Târgovişte
Etapa a III a: CSM Târgovişte –
Rapid
Etapa a IV a: CSM Târgovişte –
„U” Cluj
Etapa a V a: Volei Alba Blaj –
CSM Târgovişte
Etapa a VI a: CSM Târgovişte –
Dinamo
Etapa a VII a: CSM Lugoj – CSM Târgovişte
Etapa a VIII a: CSM Târgovişte

 • Ştiinţa Bacău
  Etapa a IX a: CS Medgidia –
  CSM Târgovişte
  Etapa a X a: CSM Târgovişte –
  CSU Medicina Târgu Mureş Etapa a XI a: Belor Galaţi – CSM Târgovişte
  Trebuie menţionat că datele de disputare ale meciurilor din campionatul 2020-2021 pot suferi modificări, iar potrivit regulilor în vigoare, jocurile nu se vor disputa cu spectatori din cauza pandemiei de SARS-CoV-2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CSŞ TÂRGOVIŞTE, ÎN SERIA F A CAMPIONATULUI DE VOLEI SPERANŢE

Campionatul feminin de volei pentru speranţe deţine recordul formaţiilor înscrise într-o competiţie internă în sezonul 2020/ 2021. Nu mai puţin de 55 de formaţii vor vor începe, în zilele de 23 şi 24 octombrie, dacă pandemia va permite acest lucru, cursa spre titlul de campioană.Echipele au fost împărţite în 12 […]