CS Afumaţi – Chindia Târgovişte 2-1 (0-1) „Lăncierii” târgovişteni au fost afumaţi de Zaharia

A.l.

Au marcat: A. Zaharia (74 şi 87) respectiv Honciu
(4).
Au arbitrat: Ovidiu Petru Oprea (Ploieşti) -George Bogdan Duţă, Damian Antal (ambii din Târgu Mureş).
C.S. Afumaţii: Muţiu – Al. Gheorghe, Buzea, R. Patriche (cpt), Rabicek – V. Olariu, Costache, Petculescu, Vloda (17 – A. Zaharia), St. Vasile – Vl. Tudorache.
Rezerve: Mişa – Botea, Verdeş, A. Mitu, Covalschi, Avram.
Antrenor: Vasile Neagu
Chindia: Căbuz – Martac, Vătavu, laspas, Dumitraşcu – Pătru (cpt, 82 – Nisipeanu), L. Mihai, Pencea, Honciu – Neguţ, Cherchez (79 – C. Stoica).
Rezerve neutilizate: Meilă – Parghel, loniţă Grigore, Ţilică.
Antrenori: Nicu Croitoru, „Sică” Bârdeş, Cosmin Lunescu.
Gazdele şi-au apărat cu energie sărăcia. Evoluţia lor s-a remarcat mai mult prin pragmatism decât prin frumuseţe. Au jucat economicos şi fructuos.
Oaspeţii au crezut că au câştigat meciul după ce au condus, din min 4, cu 0-1 (gol Honciu). La acest scor n-au mai avut atitudini războinice. N-au mai încălzit ritmul. Roş-albaştrii au apelat la acţiuni previzibile uşor de distrus. Au mişcat ceva dar n-au strălucit.
Dublă pentru Alin Zaharia
După pauză ilfovenii au fost mai activi. S-au aruncat în presing. Au tras tare atât la serviciu cât şi la finalizare. în min 74 A. Zaharia a adus egalarea cu o lovitură de cap, dintr-o centrare venită din corner, 1-1.
La acest scor Denis Ispas a avut două ocazii mari de a duce Chindia în avantaj dar a ratat. Ocaziile nu se pun. Contează numai şi numai golurile.
La poarta lui Căbuz a fost deranj. în min 87, când un contraatac rapid l-a adus pe A. Zaharia în ipostaza de a marca şi de a stabili scorul final, 2-1. Totuşi atacantul de la CS Afumaţi s-a aflat într-o suspectă poziţie de ofsaid.
Juventus promovată matematic în Liga I
Chindia a pierdut în mod jenant . Nu dă bine să te bată CS. Afumaţi.
Echipa din Vechea Cetate de Scaun e pe locul 6, cu 50p şi +8 la adevăr. E la 7p de locul 2 ocupat de Sepsi Sfântu Gheorghe şi la 6 p de UTA Bătrâna Doamnă (locul 3) care a pierdut cu 1-0 (Mardare) meciul din deplasare cu Dunărea Călăraşi. După această etapă ( a 32-a) Juventus Bucureşti (3-1, acasă cu CS Baloteşti) a promovat matematic în Liga întâi. Asta cu şase etape înaintea finalului de campionat.
Sepsi Sfântu Gheorghe e mare favorită la ocuparea locului 2, care duce direct în Liga întâi. Pentru locul 3 (loc de baraj) se luptă F.C. Braşov, UTA Bătrâna Doamnă, CS Mioveni şi Chindia Târgovişte.
Se pare că la F.C. Braşov s-au îndreptat lucrurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FETE MINUNATE Echipa de junioare sub 18 ani a CSŞ - CSM Târgovişte a cucerit titlul naţional la baschet feminin după un turneu final fără greşeală

Rezultat senzaţional obţinut de echipa de baschet feminin U18 a CSŞ-CSM Târgovişte, care a devenit campioana României după ce a defilat în turneul final găzduit de sala din Târgu Secuiesc. Pregătite de triou-ul Cătălin Tănase -Valerian Ioan – Volha Tămârgeanu, jucătoarele dâmboviţene şi-au spulberat rivalele, reuşind unul dintre cele mai importante rezultate […]