Published On: mar, iul. 31st, 2018

Crucea Roşie Dâmboviţa este gazda unei delegaţii a Crucii Roşii din Veszprem-Ungaria

nichiduta.ro

Crucea Roşie Dâmboviţa este în aceste zile gazda unei delegaţii a Crucii Roşii din Veszprem-Ungaria, cu care Crucea Roşie Dâmboviţa are încheiat parteneriat. Delegaţia Crucii Roşii din Veszprem-Ungaria este condusă de directorul Barath Gabor. Translatorul delegaţiei Crucii Roşii din Veszprem-Ungaria, este doamna director a Crucii Roşii Arad, Iudita Cuvineanu.
Luni de dimineaţă, delegaţia Crucii Roşii din Veszprem-Ungaria a fost primită la sediul Crucii Roşii Dâmboviţa de către directorul Raul Pavelescu alături, fiindu-i membrii Biroului filialei de Cruce Roşie Dâmboviţa. Au fost purtate o serie de discuţii. În linii mari, directorul Crucii Roşii Dâmboviţa, Raul Pavelescu a făcut o prezentare a activităţii filialei dâmboviţene, una dintre filiale de seamă ale Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România. Nu în ultimul rând, directorul Crucii Roşii din Veszprem-Ungaria, Barath Gabor a prezentat activitatea din Veszprem şi totodată a lansat invitaţia Crucii Roşii Dâmboviţa, anul viitor, la Veszprem-Ungaria pentru a reînoi acordul de colaborare.
Delegaţia Crucii Roşii din Veszprem-Ungaria va participa la jumătatea săptămânii şi la tabăra organizată de Crucea Roşie Dâmboviţa pe principiul unei tabere de sinistraţi, în masivul dâmboviţean Bucegi, unde peste 30 de voluntari învaţă să intervină în caz de dezastru. Timp de cinci zile, zeci de voluntari învaţă aici cum să intervină în caz de dezastru, cum să acorde primul ajutor. Scopul acestei tabere este ca voluntarii Crucii Roşii să fie mereu pregătiţi să intervină în caz de dezastru şi să fie bine informaţi pentru a putea ajuta în oricare din cazurile cerute.
La finalul acestor zile de pregătire, toţi voluntarii sunt evaluaţi şi vor primit diplome.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro