Crucea Roşie Dâmboviţa dotează cu 45 de boilere performante şcoli, grădiniţe, dispensare şi Centre Sociale din judeţul Dâmboviţa

Crucea Roşie Dâmboviţa şi Ariston Thermo România continuă misiunea de a aduce confortul chiar şi acolo unde acesta pare foarte greu de atins. Este vorba campania umanitară Ariston Comfort Challenge prin care neam asumat misiunea de a transforma accesul la apă caldă din lux în normalitate.
Crucea Roşie Dâmboviţa a primit un număr de 45 de boilere pentru şcoli, grădiniţe, dispensare şi Centre Sociale din judeţul Dâmboviţa.
Prin această campanie, împreună cu partenerul nostru Ariston Thermo România ne-am propus să acoperim cât mai mult din nevoia de apă caldă resimţită în prea multe unităţi de învăţământ şi centre locative din judeţul Dâmboviţa.
Campania este susţinută de unele dintre cele mai cunoscute personalităţi din lumea sportivă şi media, precum Elisabeta Lipă, Alex Găvan, Adela Popescu şi Cabral Ibacka. Obişnuiţi deja să îşi depăşească zilnic limitele, cei patru s-au alăturat acestei cauze şi provocaţi de Ariston, au demonstrat că împreună putem duce confortul tuturor, pretutindeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Sala de sport de la Colegiul Carabella, în curs de finalizare

Cu fonduri exclusiv de la bugetul local, la Colegiul Naţional „Constantin Carabella” este în curs de finalizare o bază sportivă modernă, care include sală de sport cu toate facilităţile dar şi un teren în aer liber, pentru sporturi de echipă.Cu prilejul vizitei pe şantier, Cristian Stan, primarul Municipiului Târgovişte, a […]