Crucea Roşie Dâmboviţa continuă Programul Şcolar Colgate

Crucea Roşie Dâmboviţa continuă Programul Şcolar Colgate, un amplu demers educaţional al companiei Colgate Palmolive România şi Crucea Roşie Română, în calitate de partener al programului. Anul acesta, la nivelul judeţului Dâmboviţa, 45 de voluntari sub directa coordonare a directorului Crucii Roşii Dâmboviţa, jr. Raul Pavelescu sunt implicaţi în derularea Programului Şcolar Colgate. 6000 de elevi din clase 0-4, de la nivelul şcolilor dâmboviţene din mediul rural, vor beneficia atât de sfaturi de igiena orală, transmise de voluntarii Crucii Roşii Dâmboviţa, cât şi de produse de igiena orală.
Prin activităţile pe care le desfăşoară, Crucea Roşie Dâmboviţa contribuie şi la ameliorarea stării de sănătate, la prevenirea îmbolnăvirilor si la alinarea suferinţelor prin programe de întrajutorare în beneficiul colectivităţii. Proiectul de educaţie pentru sănătate desfăşurat împreună cu Colgate este parte din această componentă importantă a activităţii organizaţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Târgovişte: Au fost deschise două noi centre de vaccinare

În Municipiul Târgovişte au fost înfiinţate şi sunt funcţionale din această săptămână încă două centre de vaccinare împotriva COVID-19. În cele două locaţii -Centrul de Zi „Arlechino” – lângă Piaţa Aurora, şi Centrul „Împreună vom reuşi” – la Piaţa Vlad Ţepeş, pot fi vaccinate 180 de persoane pe zi şi, […]