Published On: lun, sept. 4th, 2017

Crucea Roşie Dâmboviţa, Biserica şi sătenii din Gheboieni au reconstruit o casă care a ars

nichiduta.ro

Un bărbat a rămas fără casă după ce a fost mistuită de flăcări. Incidentul nefericit sa petrecut la sfârşitul lunii iunie, în comuna dâmboviţeană Tătărani, satul Gheboieni . Şi de acestă dată, Crucea Roşie Dâmboviţa a răspus imediat apelului venit din partea Primăriei Tătărani care a făcut o anchetă socială şi a constatat că cetăţeanul Eugen Bica nu poate să-şi refacă singur casa. Crucea Roşie Dâmboviţa a acordat suma de 1500 de lei. Totodată, bisericile din comuna Tătărani dar şi simplii cetăţeni din satul Gheboieni au venit în sprijinul consăteanului Eugen Bica şi cu sprijinul unui constructor au reusit să refacă casa. Voluntarii Crucii Roşii Dâmboviţa au dat şi o mână de ajutor la curăţenie.
Bărbatul a ţinut să mulţumească tuturor celor care i-au întins o mână de ajutor. În scurt timp lucrările vor fi finalizate iar directorul Crucii Roşii Dâmboviţa ne-a dat asigurări că il va sprijini pe cetăţean şi cu alte obiecte de strict necesar în noua casă.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro