Published On: lun, mart. 12th, 2018

Crucea Roşie Dâmboviţa are un nou director, Raul Pavelescu

nichiduta.ro

Gheorghe Popescu, cel care a deţinut această poziţie în ultimii 30 de ani, a predat ştafeta conducerii Filialei Crucii Roşii Dâmboviţa către Raul Pavelescu, care a ocupat anterior funcţia de inspector de specialitate în cadrul Crucii Roşii Dâmboviţa.
Evenimentul de predare a ştafetei a fost găzduit de Corpul K al Universităţii Valahia Târgovişte. Lucrările au fost conduse de preşedintele Crucii Roşii Dâmboviţa, Floris Lăzărescu.
Nu au lipsit invitaţii: subprefectul Florina Mureşan, secretarul judeţului, Ivan Ivanoff, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu,vicepreşedintele CJ, Luciana Cristea, pr.Ionuţ Ciobanu, vicar eparhial al Arhiepiscopiei Târgovişte, viceprimarul Târgovişte, Monica Ilie, deputatul Corneliu Ştefan, şefii instituţiilor MAI, MApN, şefi de concentrate şi nu în ultimul rând delegaţi ai Crucii Roşii Dâmboviţa. Aşa cum este normal au fost prezentate principiile care stau la baza activităţii Crucii Roşii Române.
Omul sfinţeşte locul, nu locul pe om
A fost acordată o diplomă de excelenţă fostului director Gheorghe Popescu care a condus timp de 30 de ani cu mâna de fier Crucea Roşie Dâmboviţa.
Nu trebuie să uităm un lucru foarte important, domnul Popescu a fost prezent în mijlocul comunităţilor aflate în situaţii critice indiferent de oră, zi, noapte, ori de câte ori s-a dat alarma de către autorităţile judeţului în situaţii de urgenţă. A răspuns prezent la situaţii de urgenţă şi în alte judeţe ale ţării. Nu în ultimul rând domnul Popescu este omul care a ştiut să aline suferinţa semenilor. Domnul Gheorghe Popescu va rămâne în continuare implicat în activitatea Crucii Roşii Dâmboviţa în calitate de inspector de specialitate.
Nu se uită niciodată…
Era la începutul mandatului de director, în anul 1990, şi domnul Gheorghe Popescu a condus cea mai amplă acţiune privind intervenţia la dezastre în judeţul Dâmboviţa. Este vorba despre ajutorarea miilor de suflete din localităţile Vârfuri, Vişineşti şi Valea Lungă, grav afectate de inundaţii. Şi astăzi, domnul Popescu are în memorie, mâinile tremurânde ale localnicilor din localităţile Vârfuri, Vişineşti şi Valea Lungă care primeau de la voluntarii Crucii Roşii Dâmboviţa, pâine şi apă. Devotamentul şi implicarea domnului Gheorghe Popescu am văzut-o şi astăzi când a adresat un gând noii conduceri.
Misiunea Crucii Roşii Dâmboviţa, preluată de noul director Raul Pavelescu
S-a făcut un scurt bilanţ al activităţii Crucii Roşii Dâmboviţa pe anul 2017. Noul director, Raul Pavelescu a făcut prezentarea strategiei de acţiune a Crucii Roşii Dâmboviţa pe anul 2018.
Au urmat discursurile şi mesajele din partea invitaţilor. Pr.Ionuţ Ghibanu, vicar eparhial a transmis mesajul ÎPS Nifon Mihăiţă,Arhiepiscopul şi Mitropolitul Târgoviştei. Şi deputatul Corneliu Ştefan a avut un mesaj de mulţumire pentru activitatea desfăşurată de Crucea Roşie la nivelul judeţului Dâmboviţa. Un gând bun a fost transmis şi de către subprefectul Florina Mureşan. Viceprimarul municipiului Târgovişte, Monica Ilie a ţinut să sublinieze buna colaborare cu Filiala Crucii Roşii Dâmboviţa. Mesajul Consiliului Judeţean Dâmboviţa a fost transmis de către domnul secretar Ivan Ivanoff. Nu în ultimul rând a vorbit şi cms. şef Danil Zepişi, inspectorul şef al IPJ Dâmboviţa.
Noului director îi urăm multă putere de muncă şi sanatate iar domnului Gheorghe Popescu îi transmitem sănătate şi să rămână un luptător aşa cum îl ştim.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro