Crucea Roşie Dâmboviţa a obţinut o donaţie de 42 de tone de lapte

Crucea Roşie Dâmboviţa a obţinut o donaţie de 42 de tone de lapte din partea unei fabrici din Timiş, întreaga cantitate urmând să fie distribuită, în aceste zilele.
Laptele este de tip UHT, 1,5% grăsime şi are termen de valabilitate până la sfâşitul acestui an. Donatorul este fabrica SC Simultan Timişoara.
Beneficiarii sunt instituţii sociale, creşe, grădiniţe, spitale dar şi persoane aflate în evidenţa primăriilor dâmboviţene care au un venit foarte mic sau trăiesc din ajutorul social, potrivit directorului Crucii Roşii Dâmboviţa, Raul Pavelescu.
Societăţi comerciale din Târgovişte s-au implicat în acţiunea umanitară, oferind un utilaj de descărcare a produselor din TIR şi spaţii de depozitare până la momentul finalizării operaţiunii de distribuţie către beneficiari. Nu au lipsit nici voluntarii Crucii Roşii Dâmboviţa şi secretarul Eugen Florea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Activitate a poliţiştilor dâmboviţeni pentru prevenirea victimizării minorilor

Structura de prevenire a criminalităţii şi poliţiştii de la Postul de Poliţie Ocniţa, împreună cu specialişti de la Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii, au organizat o activitate informativ-pre-ventivă, la Şcoala Gimnazială Ocniţa, în cadrul proiectului „Fiecare copil merită o poveste”. Prin intermediul acţiunii, poliţiştii au oferit sfaturi celor […]