Cruce Roşie Dâmboviţa a donat aparatură medicală Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte

Societatea Naţională de Cruce Roşie din România, organizaţie umanitară cu expertiză în prevenirea şi combaterea îmbolnăvirilor şi intervenţia în situaţie de dezastre, este în colaborare permanentă cu autorităţile centrale şi locale şi oferă sprijin logistic, uman şi material pentru a consolida răspunsul ţării noastre la ameninţarea cu noul coronavirus (COVID-19).
Printr-un memorandum semnat cu Guvernul Romanei, Crucea Roşie Română desfăşoară o campanie naţională de informare şi conştientizare a populaţiei pentru limitarea răspândirii pe teritoriul României a noului coronavirus. Numărul mare de voluntari si structura teritorială a Crucii Roşii Române permit accesul şi desfăşurarea campaniei prin distribuirea de materiale de informare la nivel naţional, atât în mediul urban cât şi în rural.
Cu sprijinul Sediului Central al Crucii Roşii Române, Filiala de Cruce Roşie Dâmboviţa a primit un aparat de ventilaţie tip EVEIN în valoare de 179992,8 lei ce a fost donat Spitalului Judeţean de Urgenţă Târ-govişte în scopul nostru prioritar de salvare a vieţii persoanelor afectate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

La Răzvad, şcolile şi grădiniţele în scenariul galben şi pregătite cu tot strictul necesar

Autorităţile locale din Răzvad s-au pregătit temeinic pentru scenariul galben în care cei mai mulţi elevi şi preşcolari se vor întoarce în bănci, de luni, 14 septembrie 2020. Din 14 septembrie, vor reveni în clase toţi preşcolarii, elevii din învăţământul primar şi cei din clasele a VlII-a. Vor reveni pe […]