Cruce Roşie Dâmboviţa a dat dovadă de mobilizare exemplară la sărbătoarea Sfântului Ierarh Nifon, organizată de Catedrala Arhiepiscopală şi Mitropolitană din Târgovişte

În perioada 10-11 august, Catedrala Arhiepiscopală şi Mitropolitană din Târgovişte a organizat ceremoniile religioase prilejuite de sărbătoarea Sfântului Ierarh Nifon, Patriarhul Constantinopolului şi Mitropolitul Ţării Româneşti.
Având în vedere importanţa acestui eveniment religios, la care au partici-pat,mii de credincioşi, pentru siguranţa participanţilor, în zilele de 10 şi 11 august, Filiala de Cruce Roşie Dâmboviţa s-a implicat în mod activ în organizarea evenimentului, cu 50 de voluntari coordonaţi de secretarul Eugen Florea şi trei corturi de prim ajutor.
S- a asigurat asistenţă de prim ajutor pentru 40 de persoane care au prezentat deshidratare,lipo-timii,scăderea bruscă a tensiunii arteriale şi a glicemiei. Voluntarii Crucii Roşii Dâmboviţa au distribuit credincioşilor şi sticlele cu apa, puse la dispoziţie de Arhiepiscopia Târgovişte .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Spectacolul "Fierarii" la Potlogi

Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, va organiza, în data de 17 august 2019, în incinta Ansamblului Brâncovenesc de la Potlogi, un spectacol de teatru, pentru apune în valoare complexul istoric de la Potlogi şi de a atrage acolo un număr cât mai mare de vizitatori. Va […]