Criza „Şepcilor roşii” se accentuează Datorii enorme la foştii şi actualii jucători

A.l.

sportUniversitatea Cluj a retrogradat împreună cu Gaz Metan Mediaş, Rapid Bucureşti, F.C. Braşov, Oţelul Galaţi şi Ceahlăul Piatra Neamţ din Liga Întâi. Ultimele două agonizează fără speranţe în subsolul Ligii a 2-a, Seria 1, ocupând ultimele două locuri în clasament. Amândouă stau pe marginea unei prăpăstii care se măreşte din ce în ce mai mult odată cu trecerea timpului.
Echipa din Cluj e pe locul 9, în B2 cu 26p. E în insol-venţă de trei ani. De atunci formaţia de pe malurile Someşului Mic a acumulat datorii de 500.000 de euro numai din salarii neplătite jucătorilor.
Mulţi jucători care au îmbrăcat tricourile trupei de pe dealul Feleacului şi care au de încasat bani cer intrarea în faliment. S-au tot săturat să aştepte achitarea acestor datorii.
” Şepcile roşii”
evoluează în B2 (Vest) şi acum este antrenată de Mihai Teja şi Costel Pană. Au învins în două meciuri (tur, retur) Chindia Târgovişte: 1-0 şi 2-1. Mai mulţi jucători de la „U” Cluj au refuzat să evolueze în amicalul cu Sănătatea Cluj (Liga a 3-a) pentru că nu şi-au primit restanţele finaciare. Antrenorul Mihai Teja e între ciocan şi nicovală şi vrea să împace pe toată lumea: jucători, conducători, suporteri. „Le-au sugerat jucătorilor să încerce să meargă mai departe, poate cuiva i se face milă de noi” a spus antrenorul Mihai Teja. Din B2 (Vest), F.C. Bihor Oradea
a intrat în faliment, iar F.C. Caransebeş sa retras din competiţie. Era penalizată cu 52 puncte (!!!) pentru neplata datoriilor faţă de foştii jucători.
A mai fost depunctată, cu 15 puncte, Metalul Reşiţa, dar a anunţat că va continua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţenii Ivan şi Tănase, convocaţi de "Generalul" lordănescu. Greu de pătruns în familia tricoloră

„Generalul” Anghel lordănescu a convocat 25 de jucători într-o selecţionată naţională pentru un cantonament în Antalya (Turcia) în perioada 25 ianuarie – 6 februarie. Dintre aceştia 12 sunt debutanţi, iar şase sunt de la lotul de tineret. Printre cei convocaţi de selecţionerul „Puiu” lordănescu se află şi dâmboviţenii Andrei Ivan […]