CRIZĂ DE PERSONAL MEDICAL


CRIZĂ DE PERSONAL MEDICAL, de urgență, 45 de posturi scoase la concurs în cadrul Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, SĂNĂTATEA DÂMBOVIȚENILOR, PRIORITATE ZERO pentru președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, în contextul în care situația este EXTREM DE DIFICILĂ în toate spitalele din județ, datorată afluxului de pacienți infecțați cu SARS-CoV-2 care necesită oxigen.
Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan ne-a declarat că face tot ce îi stă în putere pentru a veni în sprijinul spitalelor pentru a face față valului 4 care lovește CRUNT. Nu a ezitat să afirme cu tărie că toți banii pe care îi are în visteria CJ, dacă situația o impune, îi va redi-recționa către NEVOILE din UNITĂȚILE SPITALICEȘTI.
Președintele CJ, Corneliu Ștefan a aprobat de urgență organizarea unui concurs pentru 45 de posturi vacante la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște.
În această perioadă, cel mai mare spital din județul Dâmbovița, Spitalul Județean de Urgență Târgoviște se confruntă cu o lipsă cruntă de cadre medicale, mai ales în unitățile de Primiri Urgențe și Terapie Intensivă. Tocmai de aceea, președintele CJ, Corneliu Ștefan ne-a declarat că a aprobat de urgență organizarea unui concurs pentru 45 de posturi vacante la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, 8 posturi sunt pentru asistenți la Primiri Urgențe și 8 posturi pentru asistenți la Boli Infecțioase. S-au făcut nenumărate solicitări către Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției (CNCCI) pentru detașare de personal medical din țară la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, care se confruntă cu deficit de personal, însă de la nivel central nu s-a primit niciun răspuns. Oameni buni, trebuie să înțelegem gravitatea situației, spitalele sunt sufocate, trebuie să-i înțelegem și pe medici.
PURTAȚI MASCA atât vaccinații cât și nevaccinații, RESPECTAȚI DISTANȚAREA SOCIALĂ, EVITAȚI
DEPLASĂRILE CARE NU NECESITĂ URGENȚĂ, EVITAȚI ÎNTÂLNIRILE CU PERSOANE CARE NU LOCUIESC ÎN ACEIAȘI CASĂ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Târgoviște: S-a încheiat asfaltarea străzilor din Cartierul Romlux

Odată cu finalizarea proiectului de reabilitare și asfaltare a străzilor din Cartierul Romlux, condițiile de trai s-au îmbunătățit simțitor. Într-o conferință de presă la care a participat și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, primarul Cristian Stan a spus că este vorba despre străduțe care însumează aproximativ doi kilometri, care […]