CRISTIAN ȘTEFĂNESCU, MEDALIE LA NAȚIONALELE DE TINERET

Mihai ROŞOIU

Rezultat important obținut pe pugilistul Cristian Ștefănescu la Campionatul Național de Box pentru tineret, găzduit de orașul Brăila, în perioada 28 iulie – 1 august. Sportivul clubului nostru, antrenat de Gheorghe și Alexandru Stan a cucerit medalia de bronz, în limitele categoriei 71 de kilograme.
În lupta pentru intrarea în finală, Cristi a fost învins de un pugilist băcăuan. Până la meciul din semifinale, boxerul de la CS Târgoviște și-a arătat din plin supremația în ring.
„Cucerirea bronzului ne bucură mult. Cristi a boxat exemplar aproape întreagă durată a concursului. În penultimul act a avut parte de un adversar redutabil, fapt ce a dus să se oprească în această fază. Este o satisfacție că am terminat pe podium. Majoritatea sportivilor noștri au boxat pentru prima dată la un Campionat Național”, ne-a precizat Gheorghe Stan.
La ediția din acest an a Campionatului Național de Tineret, Clubul Sportiv Târgoviște a fost reprezentat de trei pugiliști: Cristian Ștefănescu (medaliat), Sergiu Stoica (cat. +92 kg) și Sebastian Apostol (cat. 75 kg).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA CÎRSTEA SE MENȚINE PE LOCUL 40 ÎN IERARHIA WTA

Jucătoarea Simona Halep se menține pe locul 10, cu 4.115 puncte, în clasamentul WTA dat publicității luni. În schimb, Patricia Țig a coborât 14 poziții, până pe locul 90, cu 890 de puncte.În top 10 WTA nu s-au produs modificări față de ierarhia trecută: Ashleigh Barty (Australia) – 9.635 de […]