Published On: lun, mart. 13th, 2017

Cristian Stan, primarul Târgoviştei: „Este o problemă cu salariile, nu în sistemul bugetar, ci în administraţia publică locală.”

nichiduta.ro

Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a pledat pentru nevoia de profesionişti în administraţia publică locală. În consecinţă, este printre susţinătorii demersului guvernamental pentru majorarea salariilor în acest domeniu de activitate, vitregit până acum în raport cu Sănătatea sau Educaţia, spre exemplu: „Este o problemă cu salariile, nu în sistemul bugetar ci în administraţia publică locală şi vreau să fac această menţiune. O persoană care trebuie să gestioneze fonduri europene de zeci de milioane de euro este plătită cu salariul minim pe economie în momentul de faţă.”
Primarul Cristian Stan a adăugat că nu va veni niciun profesionist adevărat să lucreze în administraţia publică locală, atâta timp cât nu i se vor putea oferi condiţii financiare decente.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente