Cristian Stan, despre întâlnirea cu Liviu Dragnea, preşedintele PSD

Primarii şi preşedinţii de organizaţii PSD din Dâmboviţa au fost invitaţi de Liviu Dragnea la Bucureşti, să poarte o discuţie.
Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, care este şi preşedintele PSD Târgovişte, a spus în cadrul unei declaraţii că nu ştie nimic de nicio şedinţă la sediul central al partidului, însă a punctat foarte ferm că la momentul acesta o discuţie serioasă cu preşedintele Liviu Dragnea ar fi utilă pentru a se vedea care este viitorul Organizaţiei PSD Dâmboviţa.
„Nu ştiu dacă o întâlnire cu preşedintele partidului este ceva rău, este ceva nociv. Cred că I fiecare dintre noi are ceva de transmis către conducerea partidului. În orice caz, cred că o discuţie cu preşedintele partidului ar fi utilă şi această întâlnire poate fi fructificată de către preşedinţii de organizaţii şi primarii din Dâmboviţa pentru a vedea care este viitorul acestei organizaţii. Nu cred că este o problemă, cred însă că, trebuie să se abordeze direct problemele, să se spună lucrurilor pe nume şi să avem răspunsuri foarte clare şi foarte concrete. Repet, nu cred că o întâlnire cu conducerea partidului, nu cred că este ceva de natură să suscite foarte multe discuţii sau dezbateri…”, a afirmat primarul Cristian Stan.
Cu acest prilej, primarii au posibilitatea să stea faţă în faţă cu preşedintele Liviu Dragnea şi să discute deschis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Un al doilea mandat la şefia Autorităţii de Supraveghere Financiară a obţinut Leonardo Badea

Cu 39 de voturi „pentru”, 21 de voturi „contra” şi o abţinere, Leonardo Badea a fost votat, marţi, în şedinţa comună a comisiilor reunite pentru buget şi politică economică, pentru un al doilea mandat la şefia Autorităţii de Supraveghere Financiară. Principalul său contracandidat, vicepremierul Viorel Ştefan, a primit un singur […]