Published On: mar, aug. 20th, 2019

Cristian Cherchez după victoria cu Dinamo: „Oamenii aşteptau acest succes de 21 de ani”

nichiduta.ro

Chindia Târgovişte a reuşit o victorie istorică, 3-2 cu Dinamo, şi şi-a trecut în cont primul succes de la revenirea în Liga întâi. Dâmboviţenii au început furtunos partida cu golul superb marcat de Neguţ, iar apoi la rampă a urcat Cristian Cherchez, un jucător născut şi crescut la Târgovişte.
Fotbalistul de 28 de ani a fost crucial în două rânduri pentru ca echipa sa să se desprindă – a centrat pentru golul de 2-0, înscris de Leca, şi a majorat diferenţa la 3-1 după ce a transformat o lovitură de la 11 metri.
„Pentru noi e o victorie pe care o aşteptăm de 21 de ani, mai ales să câştigăm în faţa lui Dinamo e ceva special, e o bucurie enormă să câştigăm primele 3 puncte. A fost un început mai greu, au fost etape cu adversari dificili. Am dat gol şi pasă de gol, e perfect la al doilea meci al meu în liga întâi,” a declarat Cherchez după meci.
Cristi Cherchez a fost dorit de Dinamo în trecut
Jucătorul a fost dorit în trecut de Dinamo, însă mutarea nu s-a produs. Cherchez crede că adversarii din Ştefan cel Mare au jucat la capacitate maximă contra Chindiei.
„Dinamo e o echipă bună, muncitoare, care ne-a pus probleme, dar noi am fost mai buni, am muncit mai mult,” a precizat Cherchez, unul din jucătorii simbol ai echipei nou promovate.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro