Cristi Cherchez şi propria lui lume Acum un an se pregătea cu Dinamo în Spania

A.l.

cherchezAcum un an, mijlocaşul atacant Cristi Cherchez era curtat de Dinamo Bucureşti. Cu echipa din Ştefan cel Mare a plecat în pregătire în Spania. A fost utilizat de antrenorul Flavius Stoican în mai multe meciuri amicale în acel stagiu de pregătire. Cherchez era în comproprietate F.C.M. Târgovişte – Chindia Târgovişte. Din păcate oficialii dinamovişti n-au oferit o ofertă generoasă pentru transferul jucătorului târgoviştean. în acel moment, la echipa „câinilor roşii” în atac erau: Cosmin Matei, Bilinschi, Joel Thoman, Rotariu, Velici. Acul la alb-roşii e un careu de atacanţi redutabili: Bilinschi, Alexe, Grozav, Marius Niculae care vrea să marcheze, la primăvară, multe goluri pentru Dinamo.
Cherchez a fost iubit de suporteri. în toamnă a izbutit câteva goluri (6) pentru colecţia fotbalului nostru dar şi regretul celor care l-au simţit neîmplinit. De multe ori s-a rătăcit, preferând să creeze propria lui lume. Acest lucru a decis ca el să joace acum doar în Liga a 3-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Agricultura sub lupa DNA

După cum s-a menţionat anterior, fondatorul Partidului Conservator, Dan Voiculescu a scris pe blogul său personal că anul acesta va fi anul în care Băsescu, Udrea, Macovei, Elimian Eva, Camelia Bogdan şi Daniel Constantin vor fi judecaţi atât de Dumnezeu, cât şi de Justiţie. In data de 4 ianuarie, până […]