Published On: mie, feb. 5th, 2014

Cristi Cherchez Din nou în tricoul lui Dinamo

nichiduta.ro

cristi cherchezFostul jucător al Chindiei Târgovişte, Cristi Cherchez, a îmbrăcat din nou tricoul echipei Dinamo.
Antrenorul Flavius Stoican l-a trimis în câmpul de joc în partida amicală cu campioana Chinei, Guan-gzhon Evergrand. „Câinii roşii” au câştigat cu scorul de 2-0, prin dubla atacantului Ţucudean.
Cherchez a intrat în joc în repriza secundă în locul altui târgoviştean, Cosmin Matei. Nici n-a strălucit, dar nici n-a dezamăgit.
în a doua parte a jocului, la Dinamo au evoluat tinerii: A. Radu, Kraus, Buia, Nedelcearu, Cherchez.
Din trei meciuri disputate la Marbella, Dinamo a câştigat două: 2-1 cu Korona Kielce şi 2-0 cu Guangzhon Evergrand. După revenirea alb-roşilor în ţară, oficialii de la Dinamo, Chindia şi F.C.M. Târgovişte se vor întâlni pentru a perfecta formele de transfer ale lui Cristi Cherchez, care este în coproprietate, cu aceeaşi cotă, cu Chindia şi F.C.M.
Dinamo mai are de disputat la Marbella încă două meciuri amicale. Vrea ca în vară să se întoarcă în Europa şi să joace în cupele europene.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro