Published On: mar, apr. 11th, 2017

Cristea cel Mare! Super-pugilistul Târgoviştei a cucerit Cupa României! Sportivul pregătit de Nicu Tamaş a obţinut încă un succes important în carieră, cucerind medalia de aur la ultima ediţie a Cupei României!

nichiduta.ro

Cătălin Cristea scrie istorie pentru boxul şi sportul dâmboviţean la fiecare competiţie la care participă. După ce a devenit primul boxer judeţean din istorie care cucereşte trei titluri naţionale de seniori, Cătălin a mai dat o lovitură. În acest weekend a câştigat Cupa României de seniori la categoria 91 de kilograme, fiind, de departe cel mai prolific pugilist pe care la a avut vreodată Dâmboviţa.
În competiţia de la Bacău, sportivul pregătit de Nicu Tamaş, super-tehnicianul de la CSM Târgovişte, a reuşit să facă două meciuri fabuloase.
În semifinale l-a mitraliat pe lonuţ Străchinaru, antrenorul acestuia din urmă fiind nevoit să arunce prosopul în repriza a doua, pentru ca în finală să treacă de Vitalie Mirza, după un meci fabulos, câştigat de dâmboviţean la puncte.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro