Crimă într-un coafor din oraşul Titu

Un subofiţer MApN şi-a ucis concubina cu mai multe lovituri de cuţit. Plutonierul Florin Oprea, specialist în grupa reparaţii şi conservare a Depozitului 129 Materiale Tehnice din subordinea Bazei 2 Logistice din Târgovişte, a fost reţinut, după ce s-a predat la sediul Poliţiei Titu. Crima a avut loc marţi, 23 ianuarie 2018, în jurul orei 17.00, într-un coafor din Titu. Militarul, un bărbat de 35 de ani, plutonier major la o unitate militară din Teiş, a intrat în coafor şi şi-a înjunghiat concubine în vârstă de 25 de ani. Femeia a decedat la spital.După crimă, bărbatul a sunat la 112, a declarat că a comis o crimă şi a mers singur la poliţia din Titu. Bărbatul este audiat de poliţişti şi urmează să fie interogat şi de un procuror militar.Cei doi au împreună o fiică de 3 ani. Din primele cercetări, crima a fost comisă pe fondul geloziei. Bărbatul o bănuia pe femeie că îl înşală.Conform comunicatului MapN, plutonierul Florin Oprea, specialist în grupa reparaţii şi conservare a Depozitului 129 Materiale Tehnice din subordinea Bazei 2 Logistice din Târgovişte, a fost reţinut, după ce s-a predat la sediul Poliţiei Titu.
Subofiţerul este angajat al M.Ap.N. din anul 2009, perioadă în care a avut un comportament normal, nefiind implicat în alte evenimente. A trecut toate testările psihologice la care a fost supus conform normelor în vigoare. Ultima dintre aceste testări a fost efectuată în data de 19.10.2017, fiind declarat admis. Militarul este divorţat şi are 2 copii.
De asemenea, MApN anunţă că bărbatul a fost suspendat din funcţie.
„În conformitate cu prevederile art. 89 din Legea nr.80/1995, privind statutul cadrelor militare, subofiţerul va fi suspendat din funcţie pe perioada în care, fiind în stare de arest preventiv, este urmărit penal, trimis în judecată, ori este judecat de către instanţele judecătoreşti.
Pe perioada suspendării din funcţie, militarul nu va beneficia de niciun drept din partea Ministerului Apărării Naţionale”, mai anunţă Ministerul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Vaccinarea antigripală continuă şi în luna ianuarie

Având în vedere evoluţia sezonului epidemic de gripă, care în acest an a debutat mai târziu faţă de sezonul din anul anterior, se recomandă continuarea vaccinării antigripale şi în luna ianuarie, mai ales pentru categoriile la risc înregistrate la medicii de familie. Ministerul Sănătăţii a solicitat direcţiilor de sănătate publică […]