Creștere semnificativă a numărului autorizațiilor de construire

Creșterea solicitărilor și a numărului de autorizații de construire reprezintă o confirmare a revirimentului în plan economic, nu numai în domeniul construcțiilor.
In Dâmbovița, în perioada 1.I.-31.V.2021, s-au eliberat 719 autorizații de construire pentru clădiri rezidențiale, în creștere cu 68,8% față de perioada 1.I.-31.V.2020. Saltul cel mai mare a fost în luna mai, când s-a eliberat un număr de 174 autorizații de construire pentru clădiri rezidențiale, în creștere cu 95,5% față de luna mai 2020. Din totalul de 719 autorizații eliberate, 622 sunt pentru mediul rural, în timp ce în urban sunt numai 97 de autorizații. Raportul s-a păstrat și în luna mai, când din 174 de autorizații, 146 au fost eliberate pentru mediul rural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviļa: 275 de locuri de muncă disponibile la această dată

Potrivit informațiilor furnizate de agenții economici privind locurile de muncă, în baza de date a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița sunt înregistrate pentru această săptămână 275 de posturi vacante, din care 29 pentru absolvenți de studii superioare, pentru persoanele calificate în diverse meserii – 209 posturi și […]