Creşa nr. 14 „Neghiniţă” îşi redeschide luni porţile

Cu patru luni mai devreme decât termenul prevăzut în contract, a fost finalizat proiectul de reabilitare, extindere şi dotare al Creşei nr. 14 „Neghiniţă”. Pentru a se convinge că toate amănuntele sunt puse la punct, în perspectiva redeschiderii creşei, luni, 23 noiembrie, primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a vizitat obiectivul, însoţit de administratorul public Gabriel Boriga şi cei doi vicepri-mari, Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu.
„Este o investiţie de aproape cinci milioane de lei, prin care o unitate de învăţământ preşcolar s-a transformat radical. Este vorba de o reabilitare a clădirii existente şi de construirea unui corp nou, cu o suprafaţă de 1000 de metri pătraţi, de aproximativ zece ori mai mare decât suprafaţa iniţială a creşei. Sunt dotări la cel mai înalt nivel. Este vorba despre un proiect complex, la finalul căruia creşa poate asigura 120 de locuri, în condiţii de pandemie. Dacă nu ar fi fost restricţiile, creşa ar fi putut oferi servicii pentru mai mult de 200 de copii”, a precizat primarul Cristian Stan.
Creşa arată foarte bine, are sistem de încălzire prin pardoseală şi este asigurat tot confortul. Ca element de noutate, fiecare copil va avea propriul pătuţ, lenjerie şi propria jucărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Locuri de muncă disponibile în Germania, Polonia şi Spania, prin Reţeaua Eures

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 42 locuri de muncă vacante, după cum urmează: Germania – 22 locuri de muncă pentru: operator maşini – departamentele de producţie şi ambalare;Polonia – 14 locuri de muncă pentru: dulgher, fierar betonist, lăcătuş, operator CNC, operator buldoexcavator, sudor, strungar, […]