Published On: vin, feb. 14th, 2014

Creanţe de 12,3 milioane de lei la Compania de Apă

nichiduta.ro

ponoricaLa 31 decembrie, Compania de apă Târgovişte-Dâmboviţa SA avea datorii 2,903 milioane lei, mai mici comparativ cu decembrie 2012. În acelaşi timp, Compania avea creanţe de 12,3 milioane, 89% din total reprezentând facturi restante ale abonaţilor casnici şi noncasnici din Târgovişte. Cu restanţe de aproximativ 3 milioane de lei, COS Târgovişte este, de departe, cel mai mare datornic, situaţia fiind complicată prin faptul că unitatea este în insolvenţă.
Directorul comercial al Companiei de Apă, Ion Ponorică, a subliniat că rezultatele economice bune au permis menţinerea preţului apei: „Este pentru prima oară în ultimii zece ani în care nu se modifică preţul apei”. Nu se poate însă vorbi nici de o scădere a preţurilor, pe de o parte din pricina creanţelor greu de recuperat, dar şi pentru a nu avea probleme cu rambursarea împrumutului de la BERD.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro