CRAIOVA N-A MAI FĂCUT „CADOURI”

Mihai ROŞOIU

Universitatea Craiova a ajuns în careul de aşi al Cupei României după 1-0 cu Chindia Târgovişte în urma unui gol marcat repede de Câmpanu.
A fost revanşa oltenilor după eşecul suferit în campionat. Antrenorul echipei din Bănie, Marinos Ouzounidis, a recunoscut că este nemulţumit de ratările jucătorilor lui.
„Am avut multe ocazii, puteam închide meciul mai repede, trebuie să fim mult mai buni la finalizare în faţa porţii. Am înscris primii, dar avem probleme, atacanţii au nevoie de încredere, poate se vor descătuşa după ce vor marca”, a declarat Ouzounidis după meci.
La meciul precedent, Craiova a reclamat neacordarea a două lovituri de la 11 metri, iar erorile s-au repetat şi în partida din sferturile Cupei.
„Cred că sunt doar greşeli ale arbitrilor, sper că sunt erori omeneşti, dar în aceste meciuri, dacă ai un penalty şi deschizi scorul poţi să-şi faci jocul mult mai uşor.
Acum vreau să-i spun şi eu La mulţi ani lui Săndoi, i-am făcut un cadou sâmbătă, dar azi a fost rândul nostru”, a spus tehnicianul grec.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ADUNAREA GENERALĂ A MEMBRILOR FILIALEI CECCAR DÂMBOVIŢA

ADUNAREA GENERALĂ A MEMBRILOR FILIALEI CECCAR DÂMBOVIŢAÎn ziua de 29 martie 2021, ora 14 va avea loc Adunarea generală a membrilor Filialei Dâmboviţa a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România cu următoarea ordine de zi: Raportul Consiliului filialei privind activitatea desfăşurată în anul trecut; Realizarea programului de activitate […]