Crăciunul şi la Secţia Psihiatrie Gura Ocniţei- Ochiuri din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte

Magia Crăciunului şi-a făcut simţită prezenţa şi la Secţia Psihiatrie Gura Ocniţei- Ochiuri din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.
A devenit tradiţie ca în fiecare an, beneficiarii de la Ochiuri să pregătescă un program artist special de colinde pentru cei care-i vizitează şi le aduc daruri. Pacienţii de la Secţia Psihiatrie Gura Ocniţei- Ochiuri din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte au reuşit să transmită emoţii puternice.
Activitatea a fost coordonată de dr. Ioana Radu de la Secţia Psihiatrie Cronici Gura Ocniţei. Prin grija colectivului de cadre medicale, psihologi, asistenţi sociali, beneficiarii de la Ochiuri, se bucură de magia sărbătorilor. În primul rând, oameni care le pasă de semenii aflaţi în suferinţă dar şi autorităţi locale cu suflet mare, primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru, viceprimarul Ionela Şerban şi primarul comunei Gura Ocniţei, Sorin Ioniţă au pregătit daruri pentru pacienţii de la Secţia Psihiatrie Gura Ocniţei-Ochiuri din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte. Ca de fiecare dată nu au lipsit invitaţii speciali. Un grup de volunatari de la o Biserică Penticostală care sprijină toate activităţile de la Secţia Psihiatrie Gura Ocniţei- Ochiuri din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, au încheiat programul cu un concert de colinde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Sute de poliţişti şi jandarmi la datorie de Crăciun

200 de poliţişti au acţionat zilnic, pentru ca sărbătoarea Crăciunului să fie petrecută în condiţii de linişte şi siguranţă. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa este la datorie, în serviciul comunităţii, în perioada Crăciunului, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, protejarea patrimoniului şi a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, astfel încât sărbătorile […]