Published On: mie, dec. 27th, 2017

Crăciunul şi la Secţia Psihiatrie Gura Ocniţei- Ochiuri din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte

nichiduta.ro

Magia Crăciunului şi-a făcut simţită prezenţa şi la Secţia Psihiatrie Gura Ocniţei- Ochiuri din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.
A devenit tradiţie ca în fiecare an, beneficiarii de la Ochiuri să pregătescă un program artist special de colinde pentru cei care-i vizitează şi le aduc daruri. Pacienţii de la Secţia Psihiatrie Gura Ocniţei- Ochiuri din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte au reuşit să transmită emoţii puternice.
Activitatea a fost coordonată de dr. Ioana Radu de la Secţia Psihiatrie Cronici Gura Ocniţei. Prin grija colectivului de cadre medicale, psihologi, asistenţi sociali, beneficiarii de la Ochiuri, se bucură de magia sărbătorilor. În primul rând, oameni care le pasă de semenii aflaţi în suferinţă dar şi autorităţi locale cu suflet mare, primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru, viceprimarul Ionela Şerban şi primarul comunei Gura Ocniţei, Sorin Ioniţă au pregătit daruri pentru pacienţii de la Secţia Psihiatrie Gura Ocniţei-Ochiuri din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte. Ca de fiecare dată nu au lipsit invitaţii speciali. Un grup de volunatari de la o Biserică Penticostală care sprijină toate activităţile de la Secţia Psihiatrie Gura Ocniţei- Ochiuri din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, au încheiat programul cu un concert de colinde.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente